Ahmet Ümit İstanbul Hatırası
2023 1. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2023 13:37
Öncelikle okuduğum kitap Ahmet Ümit'in 4.kitabı.İlk okuduğum kitabı 'Masal Masal İçinde'ydi.Ortaokuldayken tatmıştım onun bu güzel öykülerini.O yaştayken sevmiştim dilini.Kitap 3,4 tane öyküden oluşuyordu.Çok hoşuma gitmişti içindeki hikayeler.Daha sonra lisede tekrar kesişti yolumuz bu sefer 'Patasana' kitabı ile.Bu tarz kitaplar okumazdım ama bu kitap beni heyecanlandırmıştı.Ahmet Ümiti daha çok tanımaya başlamış gibiydim artık ikinci kitabını da okumuştum çünkü.Belki sizin için normaldir ama benim için farklıydı.Bir yazarın birden fazla kitabını kalemini gözlemlemiştim sonuçta.Daha sonra 'Kırlangıç Çığlığı' düştü yoluma.Okuduğum ve çok sevdiğim ilk polisiye kitabıydı.Sanki sonunu çok ama çok merak ettiğim bir dizi izliyordum.Bu hissi oldukça sevmiştim.O heyecanı ,en ayrıntılı haliyle okumayı. Ve sıra geldi şimdi İstanbul Hatırasına.BAYILDIM. Çok güzeldi. Sonunda hiç ama hiç beklemediğim sonuç bana baya bir şok yaşattı. Bazen çok ama çok az betimlemelerde sıkılsam da kitabın tamamını değerlendirdiğimde bana hiç dokunmadığını fark ettim.Sonuç olarak ben bu kitabı okumuştum son sayfa bittiğinde waow olmuştum yani işte bu kadar kolaydı benim için.Etkilenmiştim ve bitirdiğimde mutluydum.Bir o kadar kitabın verdikleriyle düşünceli. Kesinlikle okuyun,pişman olmazsınız :)) İstanbul Hatırası Ahmet Ümit
2023 Okuma Raporları
İstanbul HatırasıAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 201943bin okunma