Ben hayallerimden ve hedeflerimden ilk bahsettiğim de bana söylenen ilk şey "orta okul mezunu bir kadının yazarak başarıya ulaşamayacağı" oldu. Bir kadının istediğinde neleri başarabileceğini, kadının kendi kendine yetebileceğini idealleri ve hedefleri olabileceğini önce kendi çevreme sonra da bu düşüncede olan herkese bu ödülü alarak kanıtladığımı düşünüyorum.
Kitap link: kitapyurdu.com/index.php?route...gazeteavrasya.com/yilin-en-iyi-ka...
Başarın adına seni tebrik ediyorum, ve başarılarının devamını diliyorum. Gelişimin sadece okullardan ibaret olduğunu değil, insanın içinden başlamış olduğunu kanıtladın. Tebrikler👏👏
Tebrik ediyorum başarınızı ve çabanızı. Ben herkesin okumasını yazmasını isterim. Yazan okuyan toplumlar refah düzeyi yüksek ilim irfan ve isteseler iman düzeyi yüksek toplum olma yolunda çabuk ilerler ve ahlaki erozyon kolay yaşanmaz.