Şimşek Hırsızı Kitap Yorumu
2024 1. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2024 21:03
Dizisini güncel takip etmek için yılın ilk kitabı olarak kendisini seçmiştim ve iyi ki de böyle bir karar vermişim. BU YAŞIMA KADAR NEREDEYMİŞİM BEN Evrene zaten filmlerinden aşınaydım ama tıpkı diğer kitaptan alınan filmler gibi yine BEN NE İZLEMİŞİM YA oldum kitap çok daha güzeldi ve çok daha iyi bir sona sahipti bence (filmine aşığım kitapla karşılaştırma yapmamaya çalışıp aşık olmaya devam edicem sanırım). Okurken aşırı eğlendim ilk defa bir kitapta altını çizdiğim satırlar sadece kahkaha attığım kısımlar oldu. Evrene çok daha bağlanmamı sağladı. Yazarın dili o kadar samimiydi ki daha fazla okuma isteği uyandırdı VEE tüm karakterleri çok fazla benimsediğim sayılı kitaplardan oldu. Kıvırcığı okumak beni çok mutlu etti uzun süredir bu kadar şirin saf bir karakter okumamıştım okuyana kadar da bünyemin buna ihtiyacı olduğunu bilmiyordum. Beth karakterini bu şekilde tanımakta çok daha iyiydi çünkü filminde ısınamamıştım umuyorum ki dizisinde ısınabilirim 🩷 Zaten Percy… benim küçük mavi kurabiyem zihninde dolaşan her şeyi onunla yaşamış olmaya bayıldım onunla üzüldüm onunla heyecanlandım kaosu bol istediğiniz heyecanı size tamamen hissettiren “o” kitap bu kitap işte. Benim gibi geç kalanlardansanız bu bir daha fazla geç kalmamanız için bir mesaj niteliği taşıyor
Edebiyat & Roman
Şimşek HırsızıRick Riordan · Doğan Egmont Yayıncılık · 20159,8bin okunma