Percy Jackson ve Olimposlular 1

Şimşek Hırsızı

Rick Riordan
Mitolojik yaratıklar ve Olimposlu tanrılar, Percy Jackson'ın hayatını yerle bir ediyorlar. İşin daha da kötüsü, Percy birkaç tanesinin damarına bastı bile. Zeus'un şimşeği çalındı ve tek şüpheli Percy. Şimdi Percy, Annabeth ve Kıvırcık'ın, on gün içerisinde Zeus'un çalınan şimşeğini bulup savaş meydanına dönmüş olan Olimpos'a geri götürmesi gerek. Dünya çapında milyonlarca okura ulaşmış ve artık çağdaş bir efsane haline gelmiş Percy Jackson ve Olimposlular serisinin yaratıcısı Rick Riordan, çizgi roman dünyasının en güçlü isimleriyle bir araya geliyor. Tanrılardan bile daha güçlü bir şeyin peşine düşen o unutulmaz karakterin, Percy Jackson'ın hikayesini bir kez daha okuyacaksınız." (Tanıtım Bülteninden)
363 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Haziran 2005

400 syf.
10/10 puan verdi
4 yıl önce ağustos ayında hayatımın en doğru kararı olduğunu bilmeden bu kitabı almıştım ve başını okuduktan sonra birkaç ay elimde sürünmüştü.Kitabı bırakmamı isteyen bir başlangıca sahip olduğu için asla elim gitmiyordu bu kitaba ve bir gün kendimi zorladım. İyi ki de zorlamışım. 2.sayfaya geldiğimde hayatımın o saniyeden beri aynı olmayacağını
Percy Jackson and the Lightning Thief
Percy Jackson and the Lightning ThiefRick Riordan · Puffin Books (Penguin Books) · 20138,6bin okunma
416 syf.
8/10 puan verdi
Çocukuğumun En İyi Kitabı
!!!UYARI!!!EĞER BU İNCELEMİ OKUMAYA DEVAM EDERSEN SPOİLER İLE KARŞILAŞACAKSIN!!! Bu inceleme sadece Lightning Thief hakkında değil genel olarak bütün Percy Jackson and Olympians serisi hakkında yazılmıştır. Percy Jackson serisini ilk kez okuduğum zamanları hatırlıyorum da o zamanlar bu seriden çok etkilenmiştim. Hatta 2014 yazı, bu seri
The Lightning Thief
The Lightning ThiefRick Riordan · Disney-Hyperion · 20068,6bin okunma
363 syf.
9/10 puan verdi
Neden sürekli çocuk kitabı dendiğini anlayamadım. Çünkü Yunan mitolojisi ile ilgili sürüyle bilgi var ve ben de bilgilerimi tazelemek ya da öğrenmek adına internetten kavramları aratıp okudum. Muhteşem bir fantastik kitaptı bana göre. Hem bilgi açısından dopdolu hem de heyecan bir an olsun azalmıyor. Kahramanın DEHB olması da çok ilgi çekici olmuş bence. Tavsiye ederim, mutlaka okuyunuz.
Şimşek Hırsızı
Şimşek HırsızıRick Riordan · Doğan Egmont Yayıncılık · 20158,6bin okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.