"İzcibaşı Tim Riggs ve onun izci birliği, Kanada'nın ıssız bir adasında üç gün sürecek bir kamptaydı. Korkutucu zayıflıkta ve rahatsız edici solgunluktaki davetsiz bir misafir kulübelerine çıkageldiğinde işlerin dehşet verici bir hal alacağından habersizlerdi. Kamptakiler, hayatta kalmak ve evlerine dönmek için amansız bir mücadele vermek zorunda kalacaklardı."
Jonathan Maberry " Karanlık Ada, elinizden bırakamayacağınız mükemmel ve hayli rahatsız edici bir roman. Şiddetle önerilir."
Rahatsız edici kısımları olmasına rağmen oldukça sürükleyici bir kitap.
******
Kitapta beni çeken şey yaşadıkları olağandışı durumlarda kişilerin verdiği farklı tepkiler ve psikolojik durumları. Bazı rahatsız kısımları atladım (kediye yapılan işkence)
Kitabı okurken hep düşündüğüm şey: " Bir insan yaşamadığı ve yaşatmadığı şeyleri bu kadar betimleyerek nasıl anlatabilir?" Ya yazarın hayal gücü çok geniş ya da beni ürküttü bilemiyorum hahah
Shelly karakterinin psikopatlığı beni çok rahatsız etti ne pislik bir çocuk kdmfkd