1- iletide paylaşılan ilk görseldeki çanakkale savaşı menüsüne dair; malumatfurus.org/canakkale-savas... 2- iletide paylaşılan ikinci görselin nerede, ne zaman çekildiğine dair; gorselpencere.com/dogru-bilinen-y... 3- amacım caka yapmak değil, konu hakkında doğru/daha doğru bilgilerin varlığından kişileri haberdar etmek.. 4- boş yapma @SedatCicek
Gönderi kullanım dışı
2 +1'leme
2.052 Gösterim
Grekov Kafkayevski
insan gibi hakaret etmeden görseller hakkında bilgi paylaştım, ileti sahibi bana teşekkür etmek yerine beni engelledi.. sonra ülkede neden tarihçi yetişmiyor? ülkede tarihçi yetişememe/yetiştirememe nedeni toplum olarak dram, acı içerikli tarihi bilgiyi sevip yalan, yanlış da olsa bu bilgiyi ön plana çıkarmamızdan, olaya gerçekçi bakmadığımızdan, bakanlara gerekli ilgi alakayı göstermediğimizden olabilir mi mesela? artı bunun üzerine şu kafalarla uğraşıyoruz; i.hizliresim.com/ipme900.png elbette o olmasaydı da olurduk bir şekilde; peki idari sınırlar, toplumsal hayat, kadın hakları, medeni hukuk, eğitim öğretim, kılık kıyafet, güzel sanatlar, dünyadaki diğer ülkeler ve diğer toplumlar gözünde saygınlık, imaj olarak.. (liste uzar gider..) o ve onun öncülüğünde yapılan devrimler olmasaydı nasıl olurduk? (sırf ona ve yaptıklarına hala karşı çıkmak adına 'daha iyi olurduk.' diyenler de çıkar şimdi, bu çok da doğal; ne de olsa tuzları kuru..)
Hesabı geçici olarak okuduğum kitapları arşive alayım diye açtım , karşıma ilk çıkana bak . İstenmedik bok ay pardon ot burnumda bitti !…
Grekov Kafkayevski
🤷‍♂️🤦‍♂️ neyse siz yine de bu ileti özelinde gördüğünüzü görmezden gelin/gelmeye çalışın en azından.. 🤔
Grekov Kafkayevski
🤦‍♂️ bir iletişim uğruna ya rab, ne doğrular yanıyor.. lol. neyse onlar(?) öğĞlesine konuşsun, biz de böĞlesine kötü(?) olalım.. 😌🥳✨
Şöyle bir ekleme de ben yapayım, destekler nitelikte; youtu.be/7I4XYnomRYk?si=... (dakika 18:00- 36:00 arası)
düşünemiyorlarsa (?!) demek ki.. 🙄🤔
Bu sefer sert kayaya toslamış sanırım. :D
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum kendi adıma.💐🤚🏼
@ihtiyarbalikcinin_hissettigibi 🥲🫡
bu tarz heriflerin isminin , müslüm , seyyid , muhammed ,osman falan olması da hiç sekmeyen bir tesadüf =))
🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️