Polisiye Gerilimin Ustası | Harlan Coben
2024 4. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2024 13:38
Detaylar: konumuzkitap.com/2020/01/kapan.html Kış ayları genellikle Konumuz Kitap ekibi için polisiye gerilim ayıdır. Biz de bu güzel aya başlangıç için Harlan Coben'in çoksatan romanı Kapan'ı seçtik. Harlan Coben, gerilim türünün ustalarından biri olarak tanınır ve her eseri okurlarını merak içinde bırakmayı başarır. Coben'in kaleminin altından çıkan son romanlardan biri olan Kapan gerilim severler için heyecan dolu bir okuma vaat ediyor. Harlan Coben'in Kapan romanının özeti şu şekilde: On yedi yaşında, ailesinin gurur kaynağı olan genç bir kız ortadan kaybolmuştur ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bulunamamıştır. Kızın başına gelenlerin sırrı ilk günkü tazeliğini korumaktadır. Yaptığı televizyon programlarıyla tacizcileri deşifre edip canlı yayında alenen teşhir eden bir muhabir, bu talihsiz kayıp olayının üzerine gitmek ister ve kızın başına gelenlerden, sorunlu gençlere arkadaşlık eden bir toplum görevlisinin sorumlu olduğunu düşünür. Ancak bu adamın hikâyesi kısa bir süre içerisinde hayal edilemeyecek kadar karmaşık bir hâl alır ve olaylar içinden çıkılamayacak boyutlara ulaşır. Kısacası "Kapan" sıradan bir hayat süren bir adamın, beklenmedik bir anda hayatının tamamen değişmesini konu alıyor. Coben, karakterlerinin derinlikleriyle ve sürükleyici hikayesiyle okuyucularını adeta bir labirentin içine çekiyor. Polisiye gerilim sevenler, bu romanı kaçırmasın! Peki siz polisiye gerilim türünü seviyor musunuz? Yorumlarda buluşalım! Roman: Kapan Yazar: Harlan Coben
KapanHarlan Coben · Martı · 20111,277 okunma
1 +1'leme