Söz konusu başka bir tanrının olduğu bir senaryoda mutlak bir doğru olabilir miydi? Farklı yaptırımlar sonucu bu sefer de bizler 'hangisi doğru, eğer gerçek bir doğru yol varsa neden iki tane yönetici(tanrı) var? ' demez miydik?
Demezdik. Mantık bir bilim değildir! İki seçeneğin olamayacağı fikri bize nereden ve hangi düşünür tarafından gelmiştir ve kim tarafından çürütülmüştür bunu araştırmanı öneririm. Mantıksal bakış doğa bilimlerinde yani klasik fizikte 1900’lere kadar işler gibi gözükse de 1900’lerden sonra Kuantum fiziği ile birlikte maddenin parçacıklarının hem dalga hemde parçacık olduğu ortaya çıkmıştır. Zaten sosyal bilimlerde mantık yoktur. “Her diktatörlük kötüdür.” Demek gerçeği yadsır çünkü halk diktatörlüğü kötü değildir. Haliyle mantık burada çöker. Tanrı kavramını düşünmek zaten boşluğu düşünmek gibidir. O halde tanrı vardır ve tektir demek mantığı bile çürütür çünkü; Tanrılar dünyası denilen bir yer daha önceden bilmiyoruz Bununla ilgili teorik ve ya pratik somut yorumlar yapamayız.