2024 28. kitabı
Yazar #YaşarÖzdemir in özenli çalışması sonucu ortaya çıkmış #KilitAnahtarKapı üçlemesindeki son kitap olan #kapı da artık tüm taşlar yerine oturmaya başlıyor. İlk kitap #Kilit ile dünya üzerinde hakimiyet kurmak isteyen; bunu da dini alet ederek ve değer verilenlerin elinden alınması ile gerçekleştiren, adına Elitler denilen düzenin şifreleri açığa çıkarılmıştı. İkinci kitap #Anahtar da ise bulunan şifreler kilidin anahtarı olmuş, herkes elindeki kozları ortaya koymuştu. Şimdi gelelim anahtarı bulunup açılan kilidin yani #Kapı nın ardında olanlara. Serinin son kitabında Rehber eşliğindeki grup Elitlerin rehin aldığı ve işkenceye maruz bıraktığı Aditi'yi kurtarmak için düşmanla işbirliği yapar ve içlerine sızmayı başarır. Bu arada bir zamanlar dini lider olarak suikastler düzenleyen, daha sonra güvenliğin başına geçen Simon için artık yolun sonu da gözükmüştür. Güç öyle kuvvetli bir zehirdir ki ona sahip olan bunu korumak için kendi öz oğlunu bile gözden çıkartabilir. Verilen kayıplar, yapılan fedakarlıklar ve sonunda kısa da olsa yapılan ateşkes zamanları. Ya herkes bu derin uykudan uyanacak ya da bu sahte rüyanın esiri olmaya devam edecek. Tarihin içinden önemli olaylara ve açıklamalara da kurgu içinde yer verilen bu seriyi okurken aklınızda soru işaretleri oluşacak. "Kitaplarda bahsi geçen kişi ve olaylar hayal ürünü olmakla beraber, hatırda tutulması gerektiği üzere; var olan her şey gibi hayal gücünün de bir sınırı vardır." @ysrzdmrrr @fenikskitap Serpil Meriç Seher Koyunlu #kitap41 #kitaptavsiyesi #neokumalı
KapıYaşar Özdemir · Feniks Kitap · 202352 okunma