2017 6. kitabı
#kitaplar #kitap #kitapkurdu #kitaplık #kitaptavsiyesi #books #kitapseverler #book #satir Çizilen Satırlar; . Hani insan en çok neye ısrarla itiraz ederse ona daha çok ilgi duyarmış. . Çareyi gitmekte bulan kişi gittiği yerde aradığı mutluluğu bulabilir mi acaba? Gittiğin yere kafanın içindekileri de götürüyorsan o zaman beyhude bir gidişe dönüşür her sefer. . Müslüman dediğin asla kibirli olmaz. . Vicdanı taşır insanı en tahmin edilmez yerelere. . Bazen feraset ilham eseridir ki sebebi bilinmeksizin kendini gösterir. Bazen de sohbetler insanı feraset sahibi yapar. . . Kitap Yorumu; Öncelikle yazarla ilk tanışma ve kendisi ilede ufak bir sohbet denebilirse bir hasbihal etme de yaşandı der isek öncelikle yazar @yenisehirlioglu İnanılmaz mütevazi ve naif biri önce bunu belirtmekte fayda var. Kitabın dili çok akıcı çok hafif yazarın bir kaç söyleyişini izlemiştim konuştuğu kelam ne ise kitapta da bunu yansıtmış. Kitap darbe zamanı nı bir roman şeklinde anlatıyor zaman zaman manisanın bir köyünde zaman zaman istanbulda geçen olaylar çok güzel harmanlanmış ana karakterler olarak Ebubekir, Züleyha, Kadir diyelim ve Hasan öğretmen kitap içinde manisada ki geçen olaylardaki şive çok hoşuma gitti bizzat içindeymişim gibi ve en önemli yerlerden biri cemaat ve cemaatin yaptıkları oluşumu hakkında öyle güzel sorular sorulmuş ve anlatılmış ki sade ve yalın biraz da bazı şeyleri göz önüne çıkarmış çokta spoiler vermiyim güzel bir kitaptı severek okudum zaten bir günde bitirdim. Keyifli okumalar diliyorum... . . Arka Kapak; Manisa'nın bir köyünde, aynı göğün altında uçurtma uçurmuş, çocukluğun en keyifli ve zor zamanlarını birlikte yaşamış iki arkadaş. Biri arkasında kaya gibi sağlam duran bir baba ile şefkatli bir annenin evladı Ebubekir, diğeri dağılmış bir ailenin incinmiş çocuğu Kadir. Bir de köyün güzeller güzeli kızı Züleyha.
Siyaset
Kara GüneşBahadır Yenişehirlioğlu · Timaş Yayınları · 201231,021 okunma