Bir rezalet.
Kısaca kitaptan bahsedeyim, ana karakterler: Onur, Zeynep, Burak ve Mert. Burak, Mert ve Onur çocukluk arkadaşı ve Onur, Zeynep'e aşık oluyor. Ancak şuna çok rastladım ki kitabın neredeyse tamamı böyle: Onur açık açık Zeynep'i zorbalıyor. Bunu her ne kadar çevremdekilere anlatmaya çalışsam da bir türlü anlamadılar ve bu kitapta yaşanan bu durumları "Aşk" olarak okudular. Bu aşk değil!
İlk kitabı okumam kitabın performansını anlamama yetti, kitap kötü. Tamamen overrated (abartılmış) bir kitap. İşin ironi-komik tarafı ise yazarın kadın olması.
Türkiye'de (maalesef) bu kadar kadın cinayetleri, kadına taciz ve adını anmak istemediğim daha bir dünya şey gerçekleşirken erkeğin kadına bu şekilde bir üstünlük sağlayıp zorbalamasını normalleştirmek ne haddinize!
Bu kitabın okunmaması gerektiği kanaatindeyim. Aynı zamanda bir diğer komik olan şey ise: Oğuz Aktürk bu kitaba yaptığı eleştiride kitaptan kötü bahsediyor. Daha doğrusu kendi görüşlerini anlatıyor ve kitabı sevmiyor. Sevgili yazarımız Beyza Alkoç ise hikayesinde bu incelemeyi paylaşarak Oğuz Aktürk'e "şizofreni" teşhisi koyuyor. Bu bir yazara yakışacak bir hareket değildir, her yazar eleştiriyi kabul etmelidir!