Uzun zaman önce niyet ettiğim bir çekiliş var. İlk maaşımı alınca yaparım diyordum kaçıncı maaş oldu bilmiyorum, unutmuşum. Tekrar aklıma geldi. Allah izin verirse bir çekiliş yapalım arkadaşlar, kitap belirlemedim, kazanan 2 arkadaşa okumak istediği kitabı göndereyim. Tabi benim kendimce ufak tefek bir iki hediyem de olur. Kazananlardan birini çekiliş ile belirleyelim, diğerini de çekilişe katılanlar arasından seçme hakkı bana kalsın. 18 Nisan perşembeye kadar sürsün. Çekilişte ismi çıkan arkadaşı da perşembe gecesi açıklarım inşallah. Katılmak için yorum yapabilirsiniz. Selametle.
Çekiliş
··2 alıntı·
10 +1'leme
20,7bin Gösterim
Ben ben ben 🥲🤍
Başkasının yerine katılabiliyor muyuz?:)
Şeyma
AtasAtas siz bilirsiniz, eğer katılmak isterseniz çekilişi yaparken diğer arkadaşınızın ismini ayrıca yazabilirim
Şeyma
rica ediyorum yarın akşama kadar kimse kullanıcı adını değiştirmesin, valla benden söylemesi jfjkfkkf
Dil BelâsıDil Belâsı Maşallah çok güzel düşünmüşsünüz .☺️ Allah nasip ederse bende ilk maşılmla bu güzel geleneği sürdürmek isterim. Allah razı olsun 🌼🌼
Insallah, sağ olun:)
Haydi bismillah 🎀 Allah razı olsun Milli Kültür Ve Meseleleri Ve Maarif DavamızMilli Kültür Ve Meseleleri Ve Maarif Davamız
Şeyma
Sizden de Allah razı olsun. Haydi hayırlısı:)
Sonuç💐 https://1000kitap.com/gonderi/239016439
Karşıma bir anda çıktı paylaşımınız bende katılıyorum ya nasip ☺️🌺