İmam Gazali
Eser, büyük İslam alimi İmam Gazali'ye ait İhya'dan bir bölümün tercümesidir. İçinde her insanın cennete veya cehenneme gitmesinde en önemli sebep olan dilin afet ve hastalıkları işlenmektedir. Eserde, dilin yirmi çeşit hastalığından ve dille düşülen tehlikelerden bahsedilmekte, tespitten sonra tedavi yolları gösterilmektedir. Günümüz insanın en fazla müptela olduğu yersiz, gereksiz ve ölçüsüz konuşma hastalığına kesin ilaç olacak bir kitap.
Tahmini Okuma Süresi: 7 sa. 2 dk.Sayfa Sayısı: 248Basım Tarihi: Mart 2010Yayınevi: Semerkand Yayınları
ISBN: 9786055455668Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

248 syf.
Puan vermedi
"Anladım ki Susmak Bir Cüsse İşi…"
"Üslûbun kimliğindir." diyordu Cemil Meriç bir makalesinde...Kimliğin, kim olduğun, neye hizmet ettiğin, neyi aradığın ve neye talip olduğun... Düşüncenin değil sadece, kalbin de, bir kitap gibi satır satır okunması, mühim mevzuların altının çizilmesi, tahlil edilmesi ve belki de en son konuşulması, bunu ne düzeyde
Dil Belasıİmam Gazali · Semerkand Yayınları · 20108,5bin okunma
248 syf.
9/10 puan verdi
Herkese Merhaba. Büyük alimlerimizden İmam Gazali'nin bu eserini gerçekten severek okudum ve herkese de öneririm. Dilimiz... Ne de kolay söylüyor bizi felakete götüren şeyleri. Peygamber Efendimizin (s.a.v) Susan kurtulmuştur diyor. Ya hayır konuşalım ya da gerçekten susalım.. Herkese keyifli okumalar.
Dil Belasıİmam Gazali · Semerkand Yayınları · 20108,5bin okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.