2017 26. kitabı
Kendi çapımda deneme yazıyorum ve kitap çıkarmak istesem Soğuk kahveye bin basar. Kendim iddali değilim Ahmet Batman iddiasız. Kelimeleri evirip çevirip aynı şeyleri tekrarlayıp durduğu bir kitap. Bu okuyucuya saygısızlik bence. Ve kitabı derin okuyan bi insan bu kitap yüzünden feminizme yönelebilir diye düşünüyorum. Bizimle değilsin soğuk kahve
Soğuk KahveAhmet Batman · Destek Yayınları · 201315,8bin okunma
herkes ağır kitaplar okuyamaz. her türün seveni var. bu yönüyle bakarsak ilkokul hikaye kitapları da çok saçma ve basit gelir bize. ama yeni kitap okumaya başlayanlar için en ideal kitap türleri bunlar.
Dostoyevskili yorumu okurken gözlerim kanadı.. o_O umarım en kısa zamanda kaliteli bir kitap okuyup bütün bu olanları unutursunuz, sağlıcakla kalın :)
harbi ben niye anlamamışım ki, kendimi kınadım şu an dalgın bir andı heralde -_-
Hocam bu yazarlar ve türevleri piyasada o kadar hızla ürüyorlar ki .. ben okumadım açıkcası açıp kapamak yetti ,kapağına bakmak bile yetti. Siz okuduğunuz için sabırlı biri olmalısınız tebrik ederim :) Ayrıca yorumda gördüm, dostoyevski nereye bunlar nereye şaşkınım, kendi değerlerimiz türk edebiyatımız var, tezer özlümüz, sabahaattin alimiz,şairlerimiz daha neler neler bunlara sahip çıkalım bence asıl
İlim Dikel
Hay gözünüzü seveyim ya