Gönderi

10/10
·382 syf.··
Beğendi
·
2017 2. kitabı
Adem ile Havva'nın hikayesini anlatan harika bir kitap.. Hem üslup olarak hemde anlatım olarak ben çok sevdim. Bence Nazan Bekiroğlu'nun ustalık eseri bu kitap.. Kitabı okurken hiç bitmesin istedim..
Edebiyat
Lâ: Sonsuzluk HecesiNazan Bekiroğlu · Timaş Yayınları · 202114,6bin okunma
·
9 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Kitabı okurken ben de çok etkilenmiştim. Sanırım Hz. Adem ve Havva'ya dair okuduğum en güzel insan yazması kitap. Normalde hep Hz. Havva suçlu, fitne vs gibi anlatılır. Hz. Havva ve Hz. Adem'e aynı anda saygı duyan, okuduğum tek insan yazması kitap. Doğruyu Allah biliyor. O yüzden bilip bilmeden bu çiftin hakkında yazanlara fıttırıyorum! Allah inşallah cennette onların ağzından dinlemeyi nasip etsin! :)
HİLAL İŞLER
Gönderi Sahibi
Amin inşallah :) Ben de Nazan hocanın bu kitabını okurken aldığım keyfi başka hiçbir kitapta bulamadım açıkçası. Bitmesini hiç istemediğim kitaplar arasında diyebilirim :)