Pek çok açıdan okuması zor bir hikayeydi. Şiddetin her türlüsü var. Bu yüzden yetişkin içerik uyarısını yapayım.
Serinin başlangıcı çok iyiydiii Kitabı gerilim filmi izler gibi okuduuum Beni aldı götürdü. Tasmin'in yaşadıkları çok ağır... Çok dark romance okumuyorum ama türü bu kitapla sevdim. Yazar detayları çok iyi işlemiş
Tasmin Blythe 18 yaşında psikoloji bölümü öğrencisi ve annesinin bir davetinde kaçırılıp s*ks kölesi olarak satılıyor. Tasmin'in yeni ismi "Pimplico" oluyor. Kendisine "Efendi A" dedirten Alric ve onun arkadaşları Pim'e 2 yıl boyunca aklınızın alamayacağı türlü işkenceler yapıyorlar. Tasmin özgürlüğünü, hayatını , her şeyini kaybetsede, savaşını sadece sesini onlara duyurmayarak yani susarak veriyor.Çünkü elinden alamadıkları sadece sesi....
Bu 2 yılın sonunda Alric para kazanmak için Elder Prest ile anlaşma yapmak istiyor ve evine davet ediyor. Eve gelen Elder, Tasmin'i görünce hikayemizin asıl kısmı başlıyor Elder ana erkek karakterimiz ve yazar onu öyle gizemli tutmuşki bu adam kim? İyi mi, kötü mü? diye düşünüyorsunuz shhdhd Pim'i hem istiyor hem istemiyor. Kafasındaki gelgit düşünceleri okurken çok heyecanlıydı Kitabın sonlarına doğru düşündüğümü yapma lütfen dedim... Kitap çok iyi yerde bitti. İkinci kitabın hemen gelmesini istiyoruuuum