HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI- Kitap Yorumu
2024 16. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2024 16:05
SPOİLER İÇERİR! Upuzun bir maceranın sonuna gelmiş olmak, büyücülerle vedalaşmak her Harry Potter severi üzdüğü kadar beni de üzdü ne yazık ki. Yıllarca bu vedayı erteledim fakat artık merak duygum ağır bastığı için noktayı koyma zamanı gelmişti. 6. Kitap olan Harry Potter ve Melez Prens’in sonunda Dumbledore’un ölmesi ile olaylar iyice arap saçına dönmüştü. Bu kitapta ise Harry, Dumbledore’un ona vermiş olduğu hortkulukları bulup yok etme görevini yerine getirmek için uğraşırken bir yandan da başına gelen türlü belalarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Snape’in hikayesi ise herkes gibi benim de yüreğimi dağladı. Serinin en sevdiğim kitabı bu oldu. Sevdiğim karakterlerin öldüğünü görmek beni derinden yaralasa da olay örgüsü olarak çok tatmin olduğum bir kitaptı. Hele sonlara doğru Harry ve Voldemort’un Hogwarts’taki karşılaşması müthişti! Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu serinin de ne yazık ki sonuna geldim. Bazen bazı vedalar edilmelidir. Hoşça kal Harry, hoşça kal Hogwarts ve hoşça kal tüm büyü alemi… Harry Potter ve Ölüm Yadigarları J. K. Rowling
İnceleme
Harry Potter ve Ölüm YadigarlarıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 201628,8bin okunma