"Bu ülkede parmakla sayamayacağımız kadar suçun, cinayetin, t'ciz ve tec"vüzün faili türkken, hatta baba, abi, eşken hiç sesi çıkmayanların, hatta fail aklayanların, "onun da orada ne işi varmış"çıların şimdi faili göçmen suçlarda "ülkemde mülteci istemiyorum" diye bas bas bağırması çok iki yüzlüce.
Siz kimi istiyosunuz?
Göçmenleri ülkede tutmak için fonlar alanı değil, ucuz işçi çalıştırmaya gelince eli göçmene giden, nasılsa kimsesiz diye mülteciyi istismar edeni değil, yine gücünüzün yettiği mağduru taşlıyorsunuz.
Utanmadan "Unut Madımaklımda" paylaşımı yapıp, bir sonrali hikayenizde Kayseri'deki vandallığı alkışlıyorsunuz. Atatürk'ün sözlerini arkaya koymak, ırkçı düşüncelerinizi aklamaz canımıniçleri.
Kontrolsüz göçe dur demeyi, gerçek sorumluları yargılamayı, suçun kişinin milletiyle bağı olmadığını, güvenliğinizin devlet tarafından sağlanması gerektiğini öğrenmek yerine afilli story atmaya devam etmek tabii ki kolay Kendi fikrini edinemeyen herkese hayatta başarılar dilerim. Siz kalabalık olan fikirlerin peşindesiniz ki, yarın bir gün haksız çıkarsanız başkasını suçlayabilin."