Sizce?
··3 alıntı·
1 +1'leme
17,1bin Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Orhan pamuk diyorsa yalandır. Ben her kararımı ona göre veririm. Aşk bir şifadır diyorum o yüzden. Kolay soruydu...
Emin ben... Hey Allah’ım🥹
Bu yorum görüntülenemiyor
Bakış açısına göre değişir fikrimce . İmkansız ise takıntılı hastalık oluyor sonra zamanla kendini iyileştirir aşık olan kişi . Karşılıklı her açıdan anlaşa bilince sevince sevilince gerçekten iyi bir hastalık oluyor ebediyen . Anlamak anlaşılmak dinlemek uyumlu olmak önemli gerçekten
Hilal Kucur
Ve bence tam da bu noktada başarısız oluyoruz biz insanlar.Karşımızda olan insanı anlamak yerine tercihimizi onu değiştirmekten yana kullanıyoruz hani anlamadığım nokta şu onu olduğu gibi kabul etmek gerçekten bu kadar zor olmamalı,ya da bir kez olsun onu anlamak için zahmet etmek bu kadar zorlu gelmemeli.O yüzden her şeyin başı anlayış diyorum ben🌸🌼
Bilmeyenin konuştuğu bilenin ise sustuğu şeyin adıdır.
Hilal Kucur
Ve bazen tüm kelimelerin kifayetsiz kaldığı 😌
Aşk, sevginin hastalıklı hâli olmakla birlikte insana ciddi hatalar yaptırabilen, aklı devreden çıkaran bir büyüdür. Kimine göre bir yanlış anlama veya yanılsamadır. Şahsen hiç faydasını görmedim. 😊
Hilal Kucur
Aşk gerçekten geriye dönüp baktığımız da aklı o kadar devre dışı bıraktığını gösteriyor ki bizlere.Aşk bence de bazen bir yanılsama hatta duygu karmaşası da denebilir 🌺
Aşka bir hastalık diyebilmek için gerçekten hasta olmak lazım ya da Orhan Pamuk gibi Türk düşmanı kanı bozuk bir hırsız olmak lazım.. Orhan Pamuk hırsızlığı kanıtlanmış aşağılık ve onursuz bir hırsızdır..
Hilal Kucur
Orhan Pamuk üzerinden değerlendirmedim ben🌸Elbette yorumunuza saygı duyuyorum ☺️