Kendime ait hiçbir yorumum yok tamamen kitapta ki başlık ve kitabın içeriğinde ki alıntıyı paylaşıyorum. Madem burada alıntı paylasınca kaldıracaktınız ne diye bu uygulamayı açtınız? Resmen dayatma yapıyorsunuz farkında mısınız? 1000Kitap Destek 1000Kitap
··1 alıntı·
2 +1'leme
2.575 Gösterim
Merak ettim. Yazdığınız alıntının sayfasını çekip atabilir misiniz? Bir şeyi kontrol edip neden itiraz geldiğini sanırım açıklayabilirim.
Şeyma
Memnuniyetle paylaşırım. Sebep şu benim paylaşımım fazla etkileşim aldığı için malum kesimi müthiş rahatsız etti ve şikayet etti.
Aynı hassasiyeti neden İslama hakaret edilen alıntı ya da iletilerde veya müstehcen iletilerde göstermiyorlar acaba.
Şeyma
Bunu her defasında sorup hiçbir zaman cevap alamıyoruz. Çünkü benim paylaşımım fazla etkileşim alınca göze battı ve malum tayfa toplaşıp sikayet etti. Uygulamanin da işine gelmiş olmalı ki Alıntıları kaldırdı :)
Bir an önce bu kitabı alıp okuma isteği geldi 👌:))
Şeyma
Böyle yorumların sayısı artar insallah :) sabahtan beri yediğim mobbingin üzerine iyi gider .
Demek ki ben bu kitabı okuduğum yıllarda burayı kullansam aynı mobbingi yiyecektim yazık her şikayet alan gönderi böyle kalkıyor mu? Merak ettim.
Şeyma
Hayır islama ait her sey, Osmanlıya, padisahlara sövmek serbest onlara dokunmuyorlar ve Alıntıları hatta yorumlarını bile kaldırmıyorlar.
Bundan sonra bizde aynısını yapalım. İslama hakaret içeren en ufak bir paylaşımda aramızda gönderiyi yayalım ve topluca şikayet edelim. İlk kim görürse, özellikle takipçisi çok kişilere göndersin. Çünkü geçenlerde bende birkaç ileti gördüm sinirimi bozdu. Bu topraklarda hangi cesaretle İslama hakaret edilebilir, hangi cüretle.