keske buna ara vermeseydim simdi asırı merak etmeme ragmen okuyamıyorum (benim sorunum ne bilmiyorum). gilmore girls'e kaldıgım yerden devam etme kararı verdim (beni okumaktan alıkoyuyor) cunku dave'e asık oldum 😔
tam kitap tekrar sarmısken inanılmaz uyku basması saka mıdır. BES SAAT KAYALARDAKI YARIKLARI FALAN OKUDUM VE GOZUMUN ONUNDE CANLANDIRANA KADAR CANIM CIKTI??? HAYIR ZATEN GORSEL ZEKAM DUSUK USTUNE BIR DE COGRAFYAYI DA SEVMIYORUM. ELLI KEZ OKUDUM AYNI YERLERI AMA VAZGECTIM BIR KAYA VAR BIR HAVZA VAR KUMUL TEPE FALAN FILAN HADI DEVAM EDIN ARTIK KAFAYI YICEM KAN OLSUN SAVAS OLSUN AZ DUZGUN AKSIYON KAOS SEYTANI PLANLAR GOREYIM.
ikinci kısma kadar okudum ama şu an sissoylu okuma zorunluluğu hissediyorum çünkü kütüphane teslim tarihim yaklaşıyor... umarım onu okurken buraya dair bilgilerim aklımdan silinmez 😭
ilk başta yanımda bir kalem ve kağıt bulunduruyordum her şeyi not almak için ama not almak BU KADAR MI YORUCU OLUR. balık hafızamın bir anda güçleneceğine güvenerek okuyacağım artık ne yapalım.