Son zamanlarda 1000kitap’ta şöyle bir şey yaşıyorum… Anasayfama düşen gönderilere “İlgilenmiyorum” demekten dolayı bir “İlgilenmiyorum” kısır döngüsüne girdim. Bunların çoğu da hiçbir amaca hizmet etmeyen fotoğraflı iletiler. Hatta fotoğraflı iletileri görmeme seçeneğim olsa direkt kapatacağım. Acaba benim mi 1000kitap’ta ilgilenebileceğim hiçbir şey kalmadı yoksa algoritma mı çalışmıyor?
12,1bin Gösterim
Tanışma ve arkadaşlık sitesi mantığı ile kullanmaya başlayan tipler türedi. Bu çürüme her mecranın kaderi sanırım.
Profilde kendi yüzüm var diye madem sevgilin var niye burda aranıyorsun yazan erkek kişisi denk gelmişti bana..
1000Kitap’ın artık Instagram’dan çok da bir farkı kalmadı. Kitaplarla alakasız şeyler (örnek:kendi fotoğrafları) paylaşanlar görüyorum.
Oğuz Aktürk
yorumlardan anladığım kadarıyla bu sorunu pek çok kişi yaşıyormuş. yalnız olmadığıma sevindim. yani en son milyonuncu kez “ilgilenmiyorum” dedikten sonra menemen eşliğinde manzara fotoğrafı görünce artık bir şeylerin ters gittiğini anladım..
Bir yerde bir söz görüyorlar hemen yazıyorlar, kitap? Sayfa? Yok! İlgilenmiyorum seçeneği hakkında aynı durumdayım.
Aynı şeyi + olarak sayfa sayısı ve yayınevi konusunda da yaşıyoruz Oğuz hocam. Bazı insanlar "sanki ben takip etmeyi unutmuşum" gibi takip edip çıkıp bu işlemi tekrarlıyorlar. Bir iki hesap dışında da kaliteli bir hesap göremiyorum ben. Buradan da tekrar dile getireyim. Alıntı paylaşırken kitabın bütün özelliklerinin aslında girilmesi gerekirken bizden istenen sayfa sayısı ve yayınevi. Artık istiyor değil rica ediyorum! Lütfen küçük ama önemli konularda duyarlı olalım.📚
Beyza Hocam ben önceden yayınevine de dikkat ederek alıntıları beğeniyordum lakin ondan da vazgeçtim. Alıntı paylaşmak kısmında yayınevi de sorduğu için yorumda belirtmiştim. Keza sayfa sayısını bile girmekten aciz çok insan görüyorum. Ben prensip gereği o alıntıları "ilgilenmiyorum" modunda es geçiyorum. Sözün özü sayfa sayısı kafiidir.😊☕️🍪
Takip etmediklerimizin de anasayfaya düşmesi çok kötü. Ben akışımda takip ettiklerimi görmek istiyorum. Ve takip etmediğim, burayı Tiktok'a çeviren sayfaları görmek istemiyorum. Acilen buna çözüm getirmeleri gerekir.
Burayı gerçekten instagram gibi kullanan insanların sayısı çok arttı ve aşırı rahatsız ediciler. Hadi kendi selfiesini geçtim, kitap alıntılarını falan da webden ekran görüntüsü alıp yükleyen var. Bu gözler burada yengemin attığı kabeli güllü hayırlı cumalar gönderisi de gördü ya.. Keşke görsel ekleme olayı hiç gelmeseydi, zamanında kitabın içindeki bir çizimi bile webe yükleyip linkini burada alıntıyla paylaşan bizlere yazık oldu🥲