Bana dua eder misiniz tesettüre gireyim
5,9bin Gösterim
Umarım en güzelinden nasip olur isteyen herkese kendi iradesiyle daimi olur inşallah .Allah isteyen herkese namaz , kuran, iyi ahlaklı merhametli bir insan olmayı nasip etsin en Güzelinden🙏🏼
Aynısı :"
Nasıl da güzel olucak size rabbim hakkıyla taşımayı nasıp etsin kardeşim 😊 sizden küçük bir ricam var tesetür nasıl olunmalı öncelikle onu araştırıp ona göre giyinmeye çalışın çünkü yanlış kişilerden göreceğiniz başini kapatma ile aynı şey değil 😊Sormak istediğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışırım şimdiden hayırlı olsun diyelim 🌺🌺🌺
Derya
Şuan kapalı giyinmeye çalışıyorum, zamanla tesettür inşallah 💖
Okuyunca çok mutlu oldum Birgül hanım, her yenilik berberinde bazı endişeleri getirebilir dilerim Rabbimden kalbiniz bunları hiç duymayacak şekilde tesettüre ısınır 🤍 Tesettüre girmek bizim ülkede beraberinde birçok sosyal-siyasal etiket getiriyor, siz Allah’ın emrine boyun eğerek bir adım atıyorsunuz insanlar bunu çok başka yerlere çekebiliyor ama inanın kalp mutmain olunca bunların hiçbir önemi yok
Yaa duygulandım ama 🥹
şu güzel paylaşıma amin diyecek kaç kardeşimiz çıkar inşalllah ?!? youtube.com/watch?v=tknNuBc...
Gördüğüm en saçma iletilerde ilk 5'e girer bu.
Allah beni hiç bir sıkıntı yaşamadan Kur'an öğrenip okumayla şereflendirdi. Umarım sizde bu isteğinize sıfır sorunsuz gönül rahatlığıyla kavuşursunuz. Âmin
Amiiinnn