-Spoi içerir.
Sürekli ‘keşke’ diyen biriyseniz ve yaşadığınız hayattan bir türlü memnun olamıyorsanız her tercihinizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu kitap tam size göre demektir. Aslında doğru veya yanlış fark etmeksizin yaptığımız her seçim bizi bambaşka hayatlara götürür. İki seçenek arasında kalıp da birini seçiyorsak seçmediğimiz diğer seçenek için pişmanlık duymanın anlamı yoktur. Çünkü bazen keşke demesek de acaba deriz. Acaba diğerini seçseydim daha mı mutlu olurdum? Sürekli bir şeyler düşünür, deriz ve yetinmeyi bilmediğimiz için asla memnun olmayız. Hayatımıza birçok insan girer ve çıkar. Bu aslında normal bir şeydir ama biz hep bir anlam ararız. O kişileri hayatımızda bir yerlerde konumlandırmaya çalışırız. Hak etmeseler bile. Belki bu yüzden kaybederiz. Yanımızdaki insanları iyi seçmediğimiz sürece hep pişman olduğumuz hayatları yaşamaya mahkum kalırız. Tıpkı Nora gibi. Aslında bir değil milyonlarca hayatımız var. Bu milyonlarca hayat içinden en iyisini bulmamız mümkün değil. Çünkü en iyisi yok ama yaptığımız küçük seçimlerle kendi en iyi hayatımızı oluşturabiliriz.