Aeden mi Avatar mı??
2022 17. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2022 18:45
Kitap hakkında ilk merak ettiğim konu neden Aeden sorusuydu ki araştırmalarım neticesinde Kohen’in bu adı Kur’an da geçen Adn adıyla bilinen cennet mekanından esinlendiği ve Aeden olarak
1000k
AedenAkilah Azra Kohen · Everest Yayınları · 201814,3bin okunma
··1 alıntı·
9,1bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Yorumunuzu çok beğendim.herkesin çok beğendiği bir kitabi acaba ben anlamadan mi okuyorum diye düşünüyordum.Suan okumaya devam ediyorum ve bitirmek için çabalıyorum. Bana PK filmini hatırlattı biraz.Dunyaya gelen uzaylinin gözünden bizi bize anlatması basit geldi.Farkindalik yaratmaya çalışması güzel ama bahsettiği şeyler kitap okuyan birinin zaten farkında olduğu konular.
Önceki 1 yanıtı göster
Merhaba Aeden kitabını bitirdim . Sondaki biraz daha isteyenler için bölümünü okumadım ama. Gereksiz uzatılmış gibi geldi. Olmayan bir gezegenin çok fazla detaylandirilmasi bir bana mı sıkıcı geldi acaba
Merhaba, yorumunuz beni çok şaşırttı çünkü Aeden de benim okuduğum en iyi kitap bence. Sinan Meydan-Kayıp kıta Mu'yu okumanızı öneririm. İlkellikten uzak, gelişmiş, evrimleşmenin en üst düzeyinde olan bir gezegenden bahsediyor, bu yüzden Avatardan etkiler olması olası. Ayrıca kendi içinde inanılmaz bilimsel veriler var. Kitabın bu kadar bilimsel tutarlılıkla yazılması aynı zamanda da gerçeği çok çarpıcı bir şekilde yansıtması beni çok etkiledi. Elimden bırakamadığım, hayatımı değiştiren, tutkuyla bağlandığım bir kitap oldu. Kütüphaneme birkaç tane koydum. Yarın öbür gün çocuklarıma bırakmak için...
Ya varya işte beklediğim yorum. Bu kitap hakkında tam olarak neler düşündüğümü yazmışsın. Bu konuda da yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni. Her söylediğine harfi harfine katılıyorum. Özellikle aşk adı altında yaşanılan ilişkilet kısmına.
Teşekkür ediyorum size, katılmanızdan mutluluk duydum, sevgiler🌹
Çok güzel bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık...
Teşekkür ederim 🌼
Bir kızımızın çok beğendim ve çok şey öğrendim demesi üzerine okumaya başladım ve onun hatırına kırmamak babında okudum. Okurken çok şey öğrendim dediği şeyleri aradım. Tamam bu sayfada, yok galiba diğer sayfada olmalı diyerek kitabı bitirdim. Sona geldiğimde ise ne var ki bu kitap da. Bilinen şeyler. Bu bir bilim kurgu gibi dedim. Kızımıza ise hiç yorum yapmadım. Kitap'la kalın. Sevgiler.
Kitabın henüz 118 inci sayfasındayım ve Avatarı izliyor gibiyim dedim sonra benim gibi düşünen birileri var mı acaba derken bu incelemeye denk geldim ve rahatladım… arkadaşımın hediyesi olmasa lütfen oku lütfen ! lütfen ! diye bastırmasa yarım bıraktığım kitaplar listesine eklenecekti… sanırım bende acı çekerek okumaya devam edeceğim 🥲