"Sevilen alıntılar" etkinliği, haydi sen de katıl!
💬Okuduğun kitaptan beğendiğin bir cümleyi/alıntıyı yoruma bırak, ben de en çok beğeni alan 10 yorumu ileti haline getirip onu yazan okuru da yanında etiketleyip burada paylaşayım. 🎯Kim bilir, belki bir cümlemiz bir okurun o kitabı okumasına vesile olur... 🕰Salı gecesi saat 2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣'ye kadar katılım sağlayabilirsiniz. ⚠️Birden fazla alıntı paylaşmanız mümkündür.
1 +1'leme
31,5bin Gösterim
Mikail Balcı
Güncel ilk on okur: Tümer DumanTümer Duman ︎ ♛ K Ü B İ İ ♛ ᝰ.ᐟ︎ ♛ K Ü B İ İ ♛ ᝰ.ᐟ @Medfen_ SelSel SongülSongül @lazyladyyy https://1000kitap.com/cebimdekilerden AleynaAleyna TutunamayanTutunamayan @sulesahinn ElifElif
Mikail BalcıMikail Balcı yaa beklemiyordum. Malum yeni aktif oldum ve takipçi sayım az 🫢
“Duyguların pek çoğu sözle ifade edilemez.” Annem ve Hayatın AnlamıAnnem ve Hayatın Anlamı Günaydın ✨☺️
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊
Mikail Balcı
- Usta! Nedir dünyanın rengi? +Biraz kahverengi, çokça da kahpe rengi! Düşünmek Yaşamın Pasını SilmektirDüşünmek Yaşamın Pasını Silmektir
Hayatımın en mutlu ânıymış bilmiyordum, bilseydim bu mutluluğu koruyabilir, her şey de bambaşka gelişebilir miydi? Evet, bunun hayatımın en mutlu ânı olduğunu anlayabilseydim, asla kaçırmazdım o mutluluğu. Orhan PamukOrhan Pamuk Masumiyet MüzesiMasumiyet Müzesi
Mikail Balcı
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊 Ben de çok sevmiştim bu bölümü.
Gönül ağız açınca dil konuşmaz olur, susarmış, derler.. İncir Kuşları İncir Kuşları
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊
Bu yorum görüntülenemiyor