2024 60. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2024 14:07
"Tüm kalabalıklara inat, yalnızız yaşadığımız âlemde. Saklı gerçeklerimizi bir kendimiz biliriz bir de bu düzeni kuran." Ne güzel dile getirmiş sevgili #EsraPınar . Onca yaşam rutini, gün boyu iletişim içinde bulunduğumuz insanlar, kendimizi yapmak zorunluluğu altında bıraktığımız görevler, akışına bırakamadığımız bir hayat ve kendimizden ödün verdiğimiz zamanlar... Peki ya kendimiz, kendimiz için neler yapıyoruz? Biliyorum, anne-baba olduktan sonra bu soruyu sormaya ya da cevabını düşünmeye bile vaktimiz olmuyor. Ya da sevdiklerimize o kadar çok bağlanıyoruz ki canımızın yandığını bile hissetmiyoruz. Ama öyle bir zaman geliyor ki, hayat akarken biz olduğumuz yerde sayıyoruz. Bir boşluk olduğunu biliyoruz ama bunun nerede olduğunu nasıl kapanacağını bilmiyoruz. İşte böyle bir zamanında kalemini eline alan yazarımız içinden geçenleri, aklının bir köşesinde kalanları, sorgulamaya vakit bulamadıklarını kağıda dökmüş ve sayfalarında bizimde kendimizden bir şeyler bulacağımız #DüştümYokOldum kitabı ortaya çıkmış. "Özür dilemek hiç yormaz beni. Hatalıysam uzatmanın anlamı yoktur. Fakat ilk kez çok zorlanıyorum. Bu kez özrün muhatabı kendim. En sona bırakmışım en önde olması gerekeni, kendimi. En çok kendi hakkıma girmişim yıllardır. En çok kendimi üzmüşüm. Özür dilerim..." O ilk adımı atmış, sıra bizde ne dersin? Kendinden Özür dilemeye hazır mısın? @e.pinar__ @siyahbeyazyayinevi Serpil Meriç Seher Koyunlu #kitap41 #kitaptavsiye #neokumalı
Düştüm, Yok Oldum!Esra Pınar · Siyah Beyaz Yayınları · 202416 okunma