Gönderi

Sevgili Takipçilerim...
Dünkü malum olaydan sonra birileri iletimi şikayet etmiş bu sebeple 1k yönetimi üyeliğimi "sıkı okurluktan" "yeni okur" seviyesine indirmiş😄Para verip premium üye olduk yine de yönetim affetmemiş😄halbuki yaptığım paylaşım kendimi savunmam adınaydı ve olayları kimin başlattığı herkesin malumuyken bir tarafa ceza kesip diğer tarafı görmezden gelerek gösterdikleri adil duruştan dolayı 1k yönetimini çok tebrik ediyorum. 1k yönetimi bu şekilde yanlı politika izlerseniz çok üye kaybedersiniz haberiniz olsun...
··1 alıntı·
8,2bin Gösterim
44 Yorum
Buranın da suyu çıktı
1k yönetimini etiketleyemiyorum yeni okur olduğum için, lütfen ekler misiniz arkadaşlar
Bir kişinin uzun uğraşlar sonucu kazandığı hakları bu kadar kolay elinden almamaları gerekiyor. Eğer bir ceza olacaksa ya her iki tarafa da olmalı ya da kimseye olmamalı. 1k yönetimi, yazılan iletiler ve yorumlar arşivinizde vardır muhakkak. Lütfen inceleme yaparak ceza verin.
Sevgili 1K yönetimi 5 gündür hala bir dönüş yapmadınız. 3400 farklı okurun gördüğü, onlarca kişinin sizi etiketlediği bu iletiye sadece 1dakikanızı ayırıp dönüş yapmayı lütfen gereksiz görmeyin, kurumsal bir platform olmanın gereği olarak görün lütfen. Seyirci kaldıkça bu durum çözüme kavuşamayacak. Sizden iltimas beklentim yok, bana özel şekilde kurallarınızı değiştirin de demiyorum, sadece 1sn içinde verdiğiniz cezayı en azından bir gözden geçirin. Bir üyenin "sıkı okur" olması için bir çok aşama düzenlemişsiniz lakin o kişiyi troller şikayet edince anında 2 kademe birden "yeni okur" seviyesine düşürmenizi mantığım almıyor. Tam 2 kez sorun bildir kısmından size ulaştım bunlara da dönüş yapmadınız... Benim yaptığım bu itirazı en azından gündeminize alın, gözden geçirin sadece. Tam 1 yıl oldu buraya katılalı, bu süre boyunca bir çok alıntı paylaştım, bir çok kişisel düşüncemi iletilerle paylaştım, bir çok yorum yaptım ve bir çok arkadaşlık kurdum üyelerle. Kısacası sitenize kendimce bir katma değer kattım. Günlük beğeni sayısını 500'e düşürmüşsünüz beğendiğim paylaşımlara doğru düzgün like bile yapamıyorum. Alıntı ve ileti sınırı getirmişsiniz. Size ulaşmak için etiketleme yapamıyorum vs vs. Verdiğiniz ceza daha ne kadar devam edecek??? Bu kadar kısıtlama yapıyorsunuz ama Sıfır bilgilendirme. Lütfen görmezden geldiğiniz şu iletime kurumsal olmanın gereği olarak dönüş yapın!
1k Yönetimi!!! -Sabahtan beri iletiyi görmezden geliyorsunuz, hesabımı düşürürken 1 saniyede aksiyom almasını biliyorsunuz ancak sizi onlarca kişi etiket yaptığı halde ne geri dönüş ne de düzeltme yapmıyorsunuz... -Size mesaj yazmam için okur seviyesi şartı koymuşsunuz mesaj yazamıyorum. Ayrıca şuan sizi yine etiketleyemiyorum... -Bizlere sıkı okur olmak için bir çok şartı yerine getirmemizi bekliyorsunuz. Birileri bizi haksız şikayet edince anında hesabımızı düşürüyorsunuz. -Tek taraflı yaptığınız şu hak ihlalini düzeltin artık!!!
Reklam
1k bana da uyguluyor iletiler gözükmüyor sadece yorumlar düşüyor. Etiket bile yapamıyorum. Ahh 1K ah Destek diyeyim Çözüm diyelim
Ama sen sıkı okursun Lokman hocam. Beni acemi okura düşürdüler bir anda. Etiket yapamıyorum, 1k ya mesaj yazıp neden bunu yaptınız diye bile yazamıyorum. Ve günlük 500 like hakkım. Gerçekten paramızla rezil nasıl olunur canlı yaşatıyorlar bize.
Memnuniyetle etiketleriz. Sana söylediğim gibi, kesinlikle taraflı davranıyorlar. Yeni üye oldukları halde sıkı okur olanları gördüm. Bazıları para vererek düdüğünü öttürürken, bazılarının verdiği paraları görmezden gelmeleri çok ilginç. Demek ki taraf tutuyorlar.
Her şey ortada yoruma bile gerek yok👍
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.