13'ü Bağlamak & 13'ü Saklamak
2024 17. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2024 00:03
Herkese merhaba Uzun zamandır düzgün kitap okuyamıyordum ama sonra herkesin 13'ü saklamak kitabından bahsettiğini gördüm bende merak ettim kitabı aldığım ama bunun ikinci kitap olduğunu kitabı açtığımda fark ettim yine de moral bozmadan ilk kitaba başladım iyi ki başlamışım dedim İki kitapta yaklaşık 750 sayfa kadar ve hızla bitti. Sizi bilmem ama ben High school dizilerine bayılıyorum ve bu tam olarak izlemek istediğim türde bir dizinin kitabıydı. Kim bilir dizisi bile çekebilirler. . Konuya geçersek Shannon Lynch (15) hayatı boyunca zorbalığa uğramış genç bir kızdır ve annesi artık bu duruma katlanamaz ve özel bir okula kaydını alır. Çekingen kızımız okulun ilk günü derse geç kalmıştır ve yolu kısaltmak adına ragbi sahasının yanından geçmeye karar verir. Verdiği bu kadar ile kafasına bir top vurur ve hayatı tümden değişir. Kafasına isabet eden bu top okulun bir numara ragbi oyuncusu olan Johnny Kavanagh tarafından yanlışlıkla atılmıştır. Johnny karşılaştığı bu kıza ilk görüşte bağlanır ama hayatında bir kıza yer yoktur. Yine de bu kızı kollamaya ve arkasında durmaya devam eder ve kendisini sorunlar silsilesinin içinde bulur. Kitapta en sevdiğim karakter ise kesinlikle Gibsie oldu Bol bol güldürdü ve kitaba renk kattı Gülmeye ve biraz drama ihtiyacınız varsa ertelemeden okumanızı tavsiye ederim. İncelemeyi okuduğunuz için teşekkür ederim Bu konuda çok yeniyim ve destekleriniz çok yardımcı olur. Hoşçakalın On Üç'ü Saklamak On Üç’ü Bağlamak
2024 Okuma Raporları
On Üç'ü SaklamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20241,056 okunma