İyi geceler ;) birazda gülelim
Yanlışlıkla sizi deliler hastanesine kapattılar diyelim, içerden çıkmak için doktora deli olmadığınızı nasıl kanıtlardınız? 🤭☕️
Ahmet Taş Düşüncesi
3 +1'leme
12bin Gösterim
Deli olmadığımı kanıtlamak için mi? Bunu düşünecek kadar deli olduğumu kabul etmek zorunda kalırdım galiba. 😜 Ya da 😂😂😂 Doktora deli olmadığımı kanıtlamak için bir çay kahve ısmarlardım, belki o zaman anlamazdı! ☕😉
Hiç kanıtlamazdım zaten dışarda herkes bir deli orda akıllı uslu kalıp kitapların içinde boğulup farklı insanların yaşam hikayelerini okumayı tercih ederdim
Renk renk huni alır kıyafetime uygun olanı günlük seçer özümü yaşardım. Yaşasın delilik😁😁😁
Hiç kanitlamam valla. Onlar doktor değil mi onlar anlasın. Olmadı orda yaşarım. Zaten pek akıllı sayılmam iyi olur.
Hiçççç kanıtlamak için uğraşmaz deliliğin tadını çıkartırdım galiba. Yanan yansın, giden gitsin, coşan coşsun. Değmeyin keyfime. 💃💃💃
Herkesin içinde delilik vardır tabi ve malesef dozu ve ne zaman ne şekilde ortaya çıkacağı belli olmaz. Bu yüzden içeride biraz düşünüp gereken tedaviyi olup sonra zaten onlar inandığında hak edip çıkmak en mantıklısı. Aksi halde içeride akıllı olduğunu her gün söyleyen diğerlerinden bir farkımız olmazdı. Çok da yanlışlıkla oraya girilmemiştir bence 🤔
Ben de deli olduğuma nasıl ikna ederim diye düşünüyorum. 🥹