Güncelleme: Hikayeler 1.2
1000Kitap Hikayeler'e 3 yeni özellik ekledik sevgili okurlar: 1- Yorum yapabilme: Artık hikayelere yorum yazabilir, mevcut yorumlara yanıtlar yazabilirsiniz. 2- Hikaye arama: Hikaye keşfetme sayfasından hikayeleri arayabilirsiniz. 3- Yetişkin ayarları: Hikaye keşfet alanından yetişkinlere yönelik olabilecek hikayeleri keşfetinizden kaldırabilirsiniz. İyi okumalar dileriz. ❤️
1000Kitap Hikayeler
··6 alıntı·
62,9bin Gösterim
Güncellemeyi en güzel kim kötüleyecek çekilişi mi var acaba sevgili okurlar ya da sizde kalp mi yok :(
Önceki 4 yanıtı göster
Hikaye yazmak isteyen zaten küçük küçük “iletiler” ile dile getirmek istediklerini paylaşabiliyor. Bunu bende yapıyorum. Ancak söz konusu kitap uygulamasını hikaye oluşturmaya endeksli bir hale getirirseniz hem uygulama içerisindeki kitlenin ortalama zeka seviyesi düşecek hemde gelen kitle keşfeti boş boş meşgul edecek. Böyle olduğunda sağlıklı olan insanları kaybedeceksiniz. Zannımca burası bir sosyal medya değil. 1 yılda 1000 kişi geleceğine , 1.5 yılda 1000 kişi gelsin ancak uygulama tüm entelektüelliği ile birlikte devam etsin .
30 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Siz önce hormondan ne dediğini bilmeyen ergenlerden, milleti resmen taciz eden mahluklardan temizleyin uygulamayı, güncelleme yapmasanız da olur. Az kaldı terki diyar edeceğiz buradan..
grup özelliği, mesaj silme, birilerinin panosuna yazabilme gibi özellikler gelsin ✊
Önceki 1 yanıtı göster
herkes yorumumu beğeniyor,
el alın lütfen.
Aslında şimdiden boş boş iletiler ,burayı snap gibi kullanmaya baslamışlar
Bu yorum görüntülenemiyor