2019 3. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2019 00:00
Arkadaşlar öncelikle bu kitap dev gibi yani yanınızda taşımanız imkansız. XD Ama içeriği diğer hiçbir kitaba benzemiyor benim hayatımda okuduğum en iyi bilimkurgu serisi ve bu kitabı 2 günde bitirmiştim 1 oturuşta neredeyse 400 sayfa okumuştum çok iyi hatırlıyorum başıma ağrı girmişti ama bırakmamıştım. Aşşırı sürükleyici özellikle kadın karakter çok zeki ve mantıklı hareket ediyor. Erkek karakterle bunlar ayrı uzay gemilerinde oldukları için pc üzerinden yazışıyorlar ve biz mesajlaşma okuyoruz. Bazen bir kamera kaydını okuyoruz bazen bir mailleşmeyi vb içeriği dediğim gibi çok değişik normal alışık olduğumuz bir text yok dümdüz. Okuyun okutturun seri 3 kitap ben 2 tanesini okumuştum. 2.kitap daha romantikti yani buna göre yine aksiyon hız kesmiyor ama bu sefer aynı gemidelerdi kızla oğlan. O kitapta şu Gemina
Bilim-Kurgu
IlluminaeAmie Kaufman · Pegasus Yayınevi · 20172,973 okunma
1.062 Gösterim
Ya ben bunun ilk çıktığı yıllar 80 liraya kitap mı olur bu fiyata almam için uçabilme özelliği falan olması lazım dediğimi çok net hatırlıyorum.... diyecek hiçbir sözüm yok hala almadım kitabı keşke o zaman alsaydım OF OF
😭😭🙏🏻
bi 7 8 aydir listemde olan ama alamadigim bir kitapp asiri merak ettim incelemeni okuyunca
umarım beğenirsinnn
sosyal medyadaki neredeyse tüm fantastik okurlarının kitaplığında olan o seri benimde 3 senedir listemde fakat hala alıp okuyamadım. Erteleye erteleye nereye kadar ilerleyeceğini bilmediğim için bence bu incelemeden de sonra bir sonraki alışverişime eklemem gerekli ⸜(。˃ ᵕ ˂ )⸝♡
Çok güzeldiiii kesinlikle okuu