2015 84. kitabı
Psikolojik yönü daha ağır basan bir kitap.Bir çok kişi gibi benimde beklentilerimin altında çıktı.Okumasam eksik kalır mıydı? Sanmam.Bir kitap çok okunuyorsa her zamn iyi midir bence değil.Meraktan okunur ve okunma sayısı artar.Sonuçta her okuyan istediğini bulamaz ama okuma sayısınıda azaltmaz.
Trendeki KızPaula Hawkins · İthaki Yayınları · 202013,6bin okunma
Sanrılarla süslü, polisiyeden çok Rachel'in iç dünyasındaki karmaşıklığı anlatıyor.Alkole olan bağımlılığı güvenilirliği hakkında dedektiflerin gözündeki yerini şüpheli konumuna düşürüyor.Farklı bir tarzı var kitabın,ben ilk kitap olmasına rağmen çok etkileyici bulmuştum :) Elif Hanım...
Psikoloji ağırlıklı bir kitaptı,ben çok beğenerek okumuştum :)
TURGAY.G
Yok bence siz beni yanlış anladınız ben olumsuz bişey yazmadım.Tam tersi Sizin dediğinizi destekledim yani okuyun kitabı diye.Yoruma takılı kalmayın demek istedim :)
TURGAY.G
Elif hanım yapılan yorumlar tamamen kişiseldir.Belkide aynı tarz kitaplardan daha önceden okuduğum için bu sonuçlara varıyorum.Tabiki kendi beğeniniz farklıdır.Bunu bitirince ortaya koyabilirsiniz.Beğenenlerde var beğenmeyenlerde.Zaten bir kitabı okumadıktan sonra yorum yapamayız.Ayrıca yazılan kitap ne kadar kötü olursa olsun kazanan okumak oluyor :) İyi okumalar.
Romandaki kurguyu olumsuz yönde etkileyecek bir psikolojik tahlil olmadığı sürece psikolojik kitapları severim :) Teşekkürler Nurhan Hanım.
Çok merak ettiğim ve hala merak etmekte olduğum bir kitap. Yorumunuz okuma isteğimi etkiledi fakat hala okuma taraftarıyım. Her kitabın okuyucudaki etkisi farklıdır ve sanırım ben bunu kendim tecrübe etmek istiyorum. Yorumladığınız için teşekkürler. Aynı kitabı okuyup farklı görüşlerin ortaya çıkmasını seviyorum. Kitabı okumadan sadede iyi ya da sadece kötü bir izlenim edinmek istemem.