feo, kurtlar ve kış. o güzel mi güzel, karla kaplı kış.
2024 107. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2024 22:30
uzun zamandır merak ettiğim bir kitaptı bu. okumuş olan ve beğenen çok kişi görüyordum, ayrıca kar ve kurtlar en sevdiğim şeylerden ikisi. aldığım gibi okudum o yüzden. öncelikle kitabı beğendim. direk söyleyeyim yani, çok keyif alarak okudum ve tavsiye ederim. birkaç eksiği vardı tabii (bazı olayların çok kısa kesildiğini düşünüyorum, mesela sondaki olaylar çok üstünkörü anlatılmış bence ama çocuk kitabı olarak geçtiği için yazarın basit bir anlatım kullanmayı seçmesini anlıyorum) ama bunlara rağmen yine de okurken çok mutlu oldum, kitabı okurken kışı ne kadar özlediğimi fark ettim. konusuyla, havasıyla tam bir kış kitabı zaten. ama sonbaharda okudum diye pişmanlık duyacak halim yok, yazın okusanız bile hissedersiniz o atmosferi :D yazar karakterleri daha çok çocuklara yönelik bir kitap için gayet iyi tasarlamış, özellikle kurtların bile kendilerine ait bir kişiliği olmasını sevdim. feo’yu, ilya’yı, hepsini çok çok sevdim. diyaloglar doğaldı, betimlemeler yeterliydi ve sonlarda verilen mesaj da çok hoşuma gitti. direniş, isyan ve haksızlığa karşı çıkma konusu çok güzel aktarılmış. o resimlerin güzelliği peki… soğuk fırtınaları tasvir eden resimler insanın nasıl olur da içini bu kadar ısıtabilir aklım almıyor. illüstrasyonlar ve minik doodle’lar kitaba gerçekten çok hoş bir hava katmış. daha ne diyim… baya beğendim ya. benim için 10’luk bir kitap olamadı ama bana hissettirdiği o sıcak his ve kitabı birlikte okuduğum kişi için 9’u hak ediyor diye düşündüm. işte böyle… bir şeyden daha söz etmek istiyorum, bu kitabı BoğulanBalık ile okuduk! birlikte kitap hakkında sohbet etmek çok güzeldi, daha nice beraber okumalara, seviyorum seni zey <3 hepiniz bol bol su için, sağlıcakla ve kitapla kalın :3
Edebiyat & Roman
Feo ve KurtKatherine Rundell · Domingo Yayınevi · 2017426 okunma
1.117 Gösterim
kar ve kurtlar en sevdigin iki seyden biri mi🦦
Seninle okuduğum güzel kitaplardan biri daha! Seninle okumak ayrı bir zevkliydi. Kitap hakkında konuşup yorum yapmaya ve fikirlerinizi birbirimizle paylaşmaya bayılıyorum. Kısa zamanda başka bir kitabı tekrar okuma fırsatı bulma umuduylaaa. Kitaptan alıntı yaparak cevap vereyimm bende "Seni seviyorum. Seni ölemeyeceğin kadar çok seviyorum!!"(syf:194) <333
zeynep
ama çok tatlısın ben yiyeyim mi seni 🥺🥺
Bu incelemeyi ben gidip çince ingilizce sözlüğü alıp paramı boşa vermeden yazacaktın 🤡