Türk yazarlara destek postudurr
Bu ileti Türk yazarlardan okumak istediğim fantastik, bilim kurgu ve distopik kitapları içerir. Sonda ise Türk yazarlardan tavsiye ettiğim yine bu türde kitaplar var. Kamu spotu. Kitapları türüne göre seçin veya yargılayın, yazarın ırkına göre değil. Kamu spotu bitmiştir. Tarikat: ÇağrıTarikat: Çağrı Kaos ProjesiKaos Projesi Asar'ın EvlatlarıAsar'ın Evlatları Ardel 1- İhanet GünceleriArdel 1- İhanet Günceleri Ardel 2 - Kan GülleriArdel 2 - Kan Gülleri Proje 2417Proje 2417 Yozlaşmış HarabelerYozlaşmış Harabeler Faith - Vadedilen KurtarıcıFaith - Vadedilen Kurtarıcı Yıldızların LanetiYıldızların Laneti Güllerin İhanetiGüllerin İhaneti Lanetin TarihiLanetin Tarihi Küllerin KehanetiKüllerin Kehaneti Gökyüzünün CennetiGökyüzünün Cenneti Ruhçelen Karanlık ÇemberRuhçelen Karanlık Çember Pusula - KolezyumPusula - Kolezyum Kayıp ElementlerKayıp Elementler Kül ve Gözyaşı DiyarıKül ve Gözyaşı Diyarı Kanın ŞarkısıKanın Şarkısı Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 1Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 1 Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2 Gecenin Hikayesi - AylemaGecenin Hikayesi - Aylema Gecenin Hikayesi - AşekaGecenin Hikayesi - Aşeka Gecenin Hikayesi - DoraGecenin Hikayesi - Dora Gecenin Hikayesi - AmelyaGecenin Hikayesi - Amelya ŞarlatanŞarlatan İpi Kopuk Kuklalarİpi Kopuk Kuklalar AnratournAnratourn OrionOrion Raven MührüRaven Mührü Benim önerilerim (sizin önerilerinize de açığım): Hainin MührüHainin Mührü deniz temalı mükemmel bir kitap Gümüş Yürek 1Gümüş Yürek 1 kışın battaniyenizin altına kıvrılıp okumalık (peçetenizi yanınızda tutun, burada tecrübe konuşuyor) Lordlar ve VarislerLordlar ve Varisler artık bu seri hakkında konuşmayacağım bile, yakın bir zamanda son kitabı da çıkıyor. Mutlaka şans vermelisiniz ✨
3.696 Gösterim
Kübra EdremitKübra Edremit ay daha çok ilgimi çekti
KAMU SPOTUNA DİKKAT LÜTFEN ARKADASLAR bu yazarlar bizim yazarımız ve sizler onlara şans vermedikçe,yüzlercesinin yazma hevesi kırılıyor belki de🥺🤍
Rümeysa BALÇIN
Bu iletinin bu kadar ilgi görmesi harika, önyargıları birlikte kıracağız 💪🏻
Harika bir liste 💖
Rümeysa BALÇIN
Ela CezanEla Cezan henüz hukuksal süreç sürüyor diye biliyorum yani anlaştığı bir yayınevi şu anlık yok
Bu yorum görüntülenemiyor
Deniz Erbulak yansıma serisi 3 kitaptan oluşuyor ve çok güzel bir seridir. Tavsiye ederim
Rümeysa BALÇIN
Baktım ve baya ilgimi çekti ama baskısı yok😭
Duvarların RessamıDuvarların Ressamı NE OLUR OKUYUN ÇOK GÜZEL VE HARİKAYDI Tesadüfen elime geçti ve iyi ki yollarımız kesişti. ÇOK GÜZEL YAA. Kamu spotu haklı, lütfen dikkate alalımm.
Rümeysa BALÇIN
BelinayBelinay olsun sen beğendiysen okurumm
Pusula - KolezyumPusula - Kolezyum , AnahtarAnahtar , Işığın TacıIşığın Tacı , His: Cehennem ÇiçeğiHis: Cehennem Çiçeği bir çoğunu sen yazmışsın bunlarda benim bildiklerim. Işığın Tacı ve pusulayı daha okumadım. Diğer ikisini okudum onlarda gençlik türünde bir fantezi
Rümeysa BALÇIN
Hepsine bir göz atacağım şimdii