Kote omuz silkti. “Dedem hep güzün sonradan başına bela olmasını istemediğin şeyleri söküp atma vakti olduğunu söylerdi.” Kote yaşlı bir adamın titrek sesini taklit etti. “‘Bahar aylarında her şey hayat doludur. Yazlarıysa çok güçlüdür ve sonuna kadar direnir. Sonbahar...’” Ağaçlardan dökülen yapraklara doğru baktı. “‘Sonbahar tam zamanıdır. Sonbaharda her şey yorgundur ve ölmeye hazırdır.’”
Sayfa 50·Kitabı okudu
Kote - Chandrialılar ilişkisiyle alakalı nokta atışı bir detay bu söz bu arada
Önceki 4 yanıtı göster
Ayşe Zeynep PolatAyşe Zeynep Polat evet o kılıcın da Köz'ün kılıcı olması aslında Kvothe'nin Köz'ü öldürmüş olması ihtimalini doğuruyordu. Aslında bir ara baya yazıp yarısını mı ne silmiş sanırım yazdıklarının. Yani bence şu an yazarımız çok kötü durumda çünkü o kadar çok beklentiye girdik ki aslında kitabı beğenmeme olasılığımız çok yüksek ve cevaplanmamış bir sürü soru var ve bunları tek kitaba nasıl sığdırabilir diye düşünüyorum hâlâ. Bence aslında bu baskıdan ötürü ya yazamıyor ya da kendi iradesiyle yazmıyor, yazdıysa da yayınlamıyor :D Tüm bunlar bir ihtimal en azından. Gerçekten Brandon Sanderson bir el atsa çok iyi olurdu... Adam Zaman Çarkı'nı bile tamamlamıştı yazarı öldükten sonra, valla çok takdir edilesi bir yazar ve kitaplarını da çok beğeniyor okuyanlar. Bakalım sonumuz hayrolsun :D Rica ederim tekrardan keyifli okumalar diliyorum.