Gönderi

Çay var içersen, Ben var seversen, Yol var gidersen.. //
·
14 Gösterim
9 Yorum
ülkemizin çakma kültür elçileri bu sözleri bi ara da can yücel’e mal etmişti. suç sizde değil tabi, ama gönderiyi kaldırmanız sağlıklı olur.
Nasreddin Hoca bigün ayfon 8'iyle resim çekiniyormuş ümstad bu kaç megapiksel demiş halktan biri, Nasreddin Hoca'da bu soruya anlam dolu kelimelerlerle cevap vermiş; saymadım ki playboy. Hadi bunada yalan de eskimo krdş.
10 yanıtı göster
Oralet varsa içerim Kedi varsa severim Bayburt varsa seve seve giderim. -Traktörleri Seven Kedi-
yaf ahaha, saçmalamayın daha fazla. bu sözlerin gerçekten aşık veysel’e ait olduğunu düşündüren facebook fotoğrafları herhalde? istemsizce güldüm.
Önceki 10 yanıtı göster
özel mesaj almak istemiyorum yazmış, sağlam kaynak bulmadan ileti paylaşmayın. üstüne üstelik atıf yaptığı kişi aşık veysel, mantıklıyım evet. iki dakika düşünse aşık veysel’e ait olmadığını aklı yerinde herkes anlayabilir. sen de konuşmuş olmak için konuşmuşsun, lafla peynir gemisi yürümez.
4 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Yollardayım sürekli Çaya da sevgiye de varım Ama kimi bitmedi ki bu yollar Çaya da sevgiye de kavusamadik Nerede kalmıştık ha yolda
Reklam
Özür dileyerek çıkıntılık yapıyorum. Ben de bu sözlerin veysel'e ait olmadığını duymuştum. Bence de veysel git diyecek birisi değil. Eşinin kaçmasını bile olgunlukla karşılayıp mutlu olmasını dileyen biri.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.