2024 14. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2024 16:59
Hanımın dayatmasıyla okuduğum bu kitaptan pek bir beklentim yoktu. Ve kitaba karşı önyargılıydım çünkü yazarın Müslüman olmayışı İslâmî bir yön çizmeyecek oluşu buna sebepti. Dolayısıyla beklentimin üstünde çıktı. Önyargılarıma dokundu mu hayır. Değerlerime dokunacak bir nokta olduğunu görmedim ya da fark etmedim. Yani herkesin okuyabileceği bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kitabı kişisel gelişim türü olarak değerlendirenler olabilir. Okurken kişisel gelişim kitabı okuduğumu düşünmedim. Uzman bir kişinin, psikoloğun, çocuk psikolojisi alanına yıllarca deneyimlediği meseleleri ve tecrübelerini aktardığını hissettim. Yazarla ters düştüğüm geleneksel noktalar oldu buralarda yazarın haklı olduğunu düşündüm açıkçası. Çok fazla ters köşe yaptığı yerler oluyor. Bu da kişiyi kitaba odaklanma noktasında olumlu etkiliyor. En fazla yer işaretleyip en az alıntı yaptığım kitap bu olabilir.
Çocuğunuzla Birlikte BüyümekNaomi Aldort · Doğan Kitap · 2024220 okunma
1.155 Gösterim
En iyi inceleme başlangıç cümleleri nokta com.
Hanımizm :)
Oldi
Bu incelemeyi, kitabı bana zorla okuttuğu hâlde kendisi okumayan eşime adıyorum. 😅
Hanımın dayatmasıyla kısmından sonra okumadım. Erkek adam hanım dayatmasıyla kitap okumaz. Hanım söyler ve yapar çünküsüm. 😌
Oldi
Esnaflık zor iş Reisim :)