gittikçe mükemmelleşiyor...
2024 25. kitabı
Okunma: 14 Ekim 2024 17:46
Hem kitabı uzun sürede okuduğumdan hem de incelemeyi bitirdikten 3 gün sonra yazmaya karar verdiğimden bir az sönük olabilir. Neyse başlayalım. ~SPOİLER~ Bu kitapta Cress ,nam-ı diğer Kraliçe Levana'nın casusu, ile tanışıyoruz. Tatlı buldum. Gerek Dünya'ya merakı gerekse hayalgücü olsun eğlenceli bir karakter. Baya da zeki. Uydudan Kai'nin sarayını kontrol etmeler falan takdir edilesi. Thorne ile ilişkisi çok şipşak oldu. Hem Dr. Erland öldüğünden hem de savaş stresi ile 'napsak?? eee aşık olalım.' gibi. Wolf için depresif bir kitaptı, Scarlet'ini Aylılar'a kaptırdığından. Ayy Scarlet demişken o parmak kesme kısmı... İçim gitti. Umarım ay ilüzyonu falandır. Yoksa Wolf Ay'ı yerle bir eder. Cinder: BAYILIYORUM. Güçleri iyice belirginleşti. Hala tamamen kontrol edemiyor ama güzel ilerledi. Sihirbaz Mira'yı öldürdüğü kısma BAYILDIM. Kai: Zaten tekrar sevmeye dünden razıydım, iyi oldu. PRENSES SELENE♡PRENS KAİ. Cinder'a gerçekten aşık olduğunu, Ay güçleri altında olmadığını anlaması çok tatlıydı. Kalıplaşmış yargılar yüzünden Cinder'ın sayborg oluşuna şüpheyle yaklaşmış olsa da. Salgın hakkında yeni gerçek, Aylılar yaymış. Kabukların "dünyaya geçişine göz yumarak." Sıradaki kitabı daha sonra okuyacağım. Biraz monotonlaşmaya başladı peşpeşe okuyunca. Cress Marissa Meyer
CressMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20234,713 okunma
şeyyy belki...gitmiş olabilir 🙄🙄
üşengeç salyangoz
😭😭😭
çook güzel yazmışsın,tüm dediklerine katılıyorum özellikle o parmak kesme ve sybil miranın ölüm sahnesi beni de çok etkilemişti🩵🩵
üşengeç salyangoz
Teşekkür ederimmm.bu arada parmak gerçekten gitti mi umarım gitmemiştir