umut,hayat ve daha fazlası.
2024 100. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2024 11:54
"ausgang, diyorsun sen. ne gang, diyor ilker. ausgang, diye iki defa daha tekrarlıyorsun. çıkış, son çıkış. belki gerçekten bitişi bir şeylerin." kitaptan bahsetmeden önce alış hikayemden bahsetmek istiyorum. tam geçen hafta bugün. kitabı alıyorum, standdan ayrılacağım sırada az evvel kitabını almış bulunduğum yazar içeri giriyor. standdakilerin uyarmasıyla görüyorum ve hiç kırmadan imzalıyor kitabımı. içten dilekleri ve hediyesi için sayın yazar serkan türk'e teşekkürlerimle. Fikirlerimi paylaşma noktasında sizin cümleleriniz etkili oldu ve bu güzel kitaba bir inceleme yazayım istedim :) kitap hakkında hiçbir bilgim yoktu, edebiyat dersinde anlatmak üzere aldım. geçtiğimiz günlerde başladığımdaysa önce yazım diline sonra da başlı başına kitaba bayıldım. ilk başta adapte olmam biraz zor olsa da gitgide kitabın içine girdim. 1 bölüm daha 1 bölüm daha dedikçe kitap bitti. Ana karakterimizin duyguları öyle güzel yansıtılmıştı ki, yazım dili gerçekten çok güçlüydü. İç içe geçmiş bir sürü hayatı okuyorsunuz kitap boyunca,hüzünlü acı ve yalnız. Duygularını kalemle çıkaran iki insana dikkat kesiliyorsunuz. Onnik efendi ve arkeolog. İkisi sayfalar ilerledikçe birbirine daha çok benzemeye başlıyor, siz ise duygularını okuyorsunuz. Kitabın alıntılarını post-itlemek istediğimde her birinin çok güzel olduğunu gördüm. Toplumsal sorunlarımıza çekilen dikkat beni düşündürdü ve yazarın yazım dili her sayfada kendisine hayran bıraktırdı. Serkan Türk'ten okuduğum ilk kitap ve belli ki son olmayacak :) Herkese tüm içtenliğimle öneriyorum. Bir gülüş gibi yayılan hayata. -ecrinnaz24'
AusgangSerkan Türk · Yitik Ülke Yayınları · 2020456 okunma
☆inciküpeliokur
çıkış,son çıkıştayım.ausgang gibi hissettiriyor.sen böylesin demişti,evet ben ait olduğu yeri bulmaya çalışan bir inci tanesiyim ama tam olarak dertlerini dinlediğim ve açıkça her şeyimi anlatabildiğim tek insan şu an yok :') çokça umut var,her zaman.
1 yıl olmuş ha,vay be.
Derste nasıl anlatacağını duymak için sabırsızlanıyorum
☆inciküpeliokur
buna benzer olacak umuyorum ki :)