Keyfim ve kahyamın gözünün tadına göre yazılmış bir seriyi daha heyecanla ve mutluklukla sonlandırmış olmanın dayanılmaz keyfindeyim, elleşmeyin.:))
Cassandra Clare cım yaz kız sen hep yaz böyle kısa ama muazzam güzellikte seriler yaz ve bitir. Fantastik türünde yazan çok sevdiğim Sarah J. Maas ı ne yazık ki yedi kitaptan aşagısı kurtarmıyor onları da elli senede yazıyor, Jennifer L. Armentrout bende koptu zaten, hangi kitabı hangi seriden, bittiler mi devamları varmı sını anlamaya çalışmaktan bile vazgeçtim, hele hele Patrick Rothfuss u görsem bir kaşık suda boğmaya çalışabilirim o derece, vb... o yüzden sen hep yaz cassandracım çok kalp gözler sana feda olsun.:))
Ayrıca bir aşk üçgeninin herkes için mutlu sona ulaşabilmesini başarmakta vay be demek istiyorum. Her seven sevenine bir şekilde yada bir zamanda kavuştu, double happy endingler havada uçuştu.
Yani demem o ki seriyi, karakterleri, hikayeyi, noktasını, virgülünü, herbirşeyini çok sevdim, pek sevdim, fena fena sevdim. Fantastik seviyorsanız kesin okuyun, okutturun. Gözler hala kalp.:)
çok teşekkürler😍😊, haklıyım dimi bencede çok haklıyım.😅Patrick artık benim kırmızı çizgim sayılabilir, o son kitabı yazıp basmayı başarsada dağlara taşlara inat okumayacağım. 🤣🤣