İnsan... İn-san. İki hece. Sadece beş harf. İyeliksiz, zarfsız.. zamansız.. Ama.. Aması vardı işte. Yalnız gibi görünen, aslında o kadar kalabalık bir varlık ki insan.
Umutları var,
Çok güzel, çok içten bir inceleme olmuş. Kitabı okurken aynı şeyleri hissetmişiz. Sanırım anne bakış açısıyla okuduğumuz için. Kitap çok güzeldi ama sizin incelemeniz de en az kitap kadar güzel.
Sevgili Yıldız çok onore etti cümlelerin çok teşekkür ediyorum 🙏💜🌸 Ve kesinlikle okuyan her anne, anneliğin verdiği o hassasiyet ile okuyor kitabı. Duygularımız bir🥰 Çok teşekkür ediyorum samimi yorumun için🌈💜🎈
İnceleme yazmadan önce incelemeleri okurum genelde aynı şeyleri tekrar etmeyeyim diye. Sizin bu incelemenizi okuduğumda nasıl bu kadar gönlümden geçenler kelimelere dökülmüş dedim. Aynı şeyleri hissetmişiz, belki de dediğiniz gibi anne olmanın verdiği hassasiyet aynı düşünmeyi sağlıyor. Harika bir inceleme olmuş gönlümden geçenlere ayna tutmuşsunuz.
Sevgili Sena öncelikle incelemem için kurduğun güzel cümlelere çok çok teşekkür ediyorum. Kitap çok iç acıtan bir kitap eee bir de ana isen bu iç acısı katlanarak hissediliyor. Aynı duygularda olmamak imkansız eğer evlat varsa işin içinde.. Aynı yöne bakmış olmaktan mutluluk duydum. Var ol..🌸🙏