Tahrif edilmiş bir dine inanan ne kadar samimi ve dürüst olursa olsun, nihayetinde ''aldanmıştır''. Aynı şey müşrikler dahil tüm inanç sahipleri için de geçerlidir. Kafir dahi olsa bir kimse inancında samimi olabilir. Lakin küfründeki samimiyeti o kimsenin kurtuluşuna vesile olamaz. Olay sadece ''inanmak'' olayı değil, '' hakka inanmak'' olayıdır. '' Neye olursa olsun yeter ki inan '' meselesi değildir mesele. İnancınızın değeri inandığınız şeyin doğruluğu ile orantılıdır.
Sayfa 132 - denge
Tarih
Bu kitabı yazalı bayağı oluyor, acaba bu hala bu düşünce de mi?
Bu cumleleri söyleyen insanın, salavat getirmeye "yalakalık" demesi ne kadar da ironik. .)
Hatice Mehlika
dediğim gibi kitapta bahsedilen şeyler çok ilginç. ve dikkatle seçerek okuyorum ve tarihsel süreçleri kaynaklarla güzel anlatmış diye düşünüyorum..Peygamber Efendimize de herhangi bir saygısız ifadeye rastlamadım. Ama bahsettiğiniz anlamda bazı ifadeleri varmış evet izleyenler uyardı teşekkürler.. o da 1995 den sonra oluşmuştur belki ve kendini ve bu sözlerine itibar edenleri bağlar Allah hidayet eylesin ne diyeyim.. Beşer şaşabilir.. önce ilim iddiasında bulunup sonra sırayla mehdi ve sonra peygamber olduğunu iddia edenleri de yazmış kitapta..