Gazap
2024 31. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 02:18
Ne çektin be Anna :( Okuduktan sonra bu modla kitabı kapattım. Babasını öldürmek isteyen, gözünü intikam bürümüş ve ailesinin içine casus olarak girmiş Arthur'a aşık oldu. Adamın peşinde saf duygularla gözünün içine baktı kendisini görsün diye. Reddedildi yetmedi karşılık buldu sonra babasından intikam alacağını öğrenip yıkıldı... Arthur da iyi bir karakter. Kitap boyu iki arada bir derede kalıp durdu. Tam bir çıkmazdı bulunduğu konum. Bildiğim ve sevdiğim bir kitaptı. İkinci kez okuyunca daha çok sevdim. Tam bir tarihi savaş romantizmi. Aksiyon, savaş stratejileri, aşk, tutku hepsi bir aradaydı. İlk yarısı biraz zor akıyor daha sonra açılıyor kitap. Tek sıkıntısı, Arthur casus olduğu için Anna dan uzak durmak zorundaydı ve birliktr olsalar bile bağlılık sözü ve umut veremiyordu. Aralarında güzel bir ilişkiyi doya doya okuyamadık. Sonuna kadar biraz mutlu olmalarına hep bir şeyler engel oldu. Ama güzel bir şekilde sonlanıyor. Historical seven ve okumayan varsa kesinlikle bu seriyi okumalı. Monica McCarty Gazap
GazapMonica McCarty · Koridor Yayıncılık · 2014269 okunma