2024 48. kitabı
Caddenin ara sokakların birinde yerde yatan yüzü aldığı darbelerle tanınmayacak halde bir kadın. İhsan görmüştü onu terzi dükkanını açmak için sabah işe giderken. Ne yapacağını bilemez haldeyken komşu Aydın belirir ve İhsan'a bakar ne olduğunu anlamaya çalışarak. İhsan hayır düşündüğün gibi değil bende tesadüf gördüm der ve hemen ambulans çağırırlar. Hastanede polislere kadını tanımadıklarını zeten aldığı darbelerden tanınmayacak halde olduğunu söyleyerek ifadelerini verdikten sonra İhsan işine döner.Yaralı kadın yoğun bakımdadır Aydın ve İhsan kadının durumunu her geçen gün merak edip bilgi alırlar. Ve iyileşmeye başlayan kadının kim olduğunu gördüklerinde ikiside şok olur... Kimdi bu kadın? Bundan sonrası 24 yıl öncesine giderek asıl hikayenin başlangıcına götürmüş bizi yazar İhsan,Aydın,Aydan ve Demet onların aynı mahallede çocukluklarına ve gençliklerine devrilen dönemlerine. Bu hikayede vazgeçilemeyen bir aşk, vefasızlık, hısları uğruna heba edilen hayatlar ve tüm bunların arasında her yıkılışında yeniden ayağa kalkmasını bilen bir Demet vardı. Sen ne kadar koca yürekli bir kadındın Demet,anne olmadan anneliği ne güzel yaşadın yaşattın.
Roman
Vefa MevsimiNeslihan Demirbaş · Karina Yayınevi · 202330 okunma