···Okunma: 24 Aralık 2017 19:15 Bazı anlar vardır ya hani saatin ve zamanın durmasını ve orada kilitlenip de kalmak istediğin işte o anların içerisindeki ben ve beni bu duyguya sürükleyen bir kitap. "HANÇER" adını yaşatan ve her satırında yüreğimde derin bir ızdırap bırakan kelimelerin boşluğundan yankılan ses... Ve bir aşk ki tahmin etmenin ötesinde bir yaşanmışlık.. Nasıl anlatılır bilmem ama nasıl yaşanır onu okuyunca sizlerde anlayacaksınız .. Her şiirinde uçurumunun dibindeymiş gibi hissettiren Lermontov, Tamara Ve İblis ile olan manzumesinde adeta bırakmış kendini keşfesilmemişliğin diyarına ve geriye öyle satırlar bırakmış ki okudukça sırf sonu gelmesin diye tekrar başa döndüğüm bir yer edindirdi bana. Bu kitabı okudum diye işaretlesem de halen bitmemişliğin içerisindeyim çünkü bitecek olan değil her satırında yeni bir başlangıca aralanacak izlenimler var burada ( ve bana bu kitabı tanıştıran Metin Hocam'a da çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum.. sayesinde yeni başlangıçlar edindim).. yanımdan ayırmadığım bir kitap ve benimle bütün diyarları gezen satırlar .. çok uzattım affola ve şunu söylemek isterim ki gözler bu satırları görmeden ve yürekler bu izleri yaşamadan gitmemeli mahşerin kapısına.. iyi okumalar dilerim..