2024 152. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2024 17:45
Bugüne kadar okuduğum Emre Timur kitaplarını, ayıptır söylemesi yazdığı tüm kitapları okudum, yorumlarken kitabı değil de kitabın bende oluşturduğu hissiyatı, ruh halimi anlattım hep. Çünkü Emre
KuklacıEmre Timur · Az Kitap · 2024154 okunma
1 +1'leme
80,9bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Abla ne yaptın ya
nice buluşmalara, nice eserlere, diyelim sevgili öğretmenim. evet, sizlerin de sayesinde güzel bir okur kitlemin olduğuna inanıyorum. bu huzur kaçırıcı siyah şeyler ilk çıktığında bu günlere gelebileceği aklımdan bile geçmemişti. ellerim kalem tutabildiği sürece yazmaya da devam edeceğim. sanırım bir yazar da bunu ister; yazmak, okunmak... teşekkür ediyorum. sağlık sorunlarıyla yorulduğun bu günlerde yazarına vakit ayırmışsın, mahcup ettin, eksik olma. sana ve ailene sağlık, huzur, muvaffakiyet diliyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏💫☺️
Çok güzel bir yorum olmuş, teşekkürler. Sanırım Emre Timur kitaplarıyla tanışmam gerekecek artık en kısa zamanda
Teşekkür ederim mutlaka tanışın. Bu kadar güzel huzur kaçıran kalem az bulunur ☺️👍
2 yanıtı göster
bu kitabını okumadım ama Çürüme bende etki bırakan bir kitap oldu. bunuda sıraya alabirim. Yazarın kalemine sağlık
Okunacak o kadar kitap ve yazar var ki, bir yazarın bir hadi bilemediniz iki kitabını okumayı anlarım ama bu seri kitaplar ve yazarların bütün kitaplarını okumanın mantığını bir türlü çözemedim, anlayamadım.
Ağzı olanın yazdığı, okurdan çok yazarın olduğu zamanlardan geçiyoruz. Lezzetli, kaliteli kalem bulmak zor. Bulunca duvar yazısı yazsa okuyası geliyor insanın. Bilmem anlatabildim mi 🧐🤷‍♀️
Bu yorum görüntülenemiyor