Kitabın Haunting Adeline bu kadar benzeyip aynı zamanda aralarında dağlar kadar kalite farkı olması garip.
Karanlık romantizme ilgiliniz yoksa bu kitaba göz ucuyla bile bakmayın şayet size çok ağır basacaktır. İçinde her türlü sapkınlık barındıran bu kitap her okuyucu için uygun değil ama benim gibi sapkın şeyleri okumayı sevenler, kaçırmamanızı öneririm. Sadece bu yüzden çünkü ortada elle tutulur bir kurgu yok.
Vize ailesi günün birinde küçük Olivia ve küçük Malachi’yi evlat edinirler. Olivia ne kadar tatlı ve sakin bir kız olsada Malachi hiçte öyle değildir zira kendisinde her türlü sapkınlık mevcuttur bunun en büyük örneği üvey kardeşi Olivia’ya takıntısıdır. Onu ilk gördüğü andan beri Olivia’ya takıntılı olan Malachi en büyük aşkının peşini hiç bırakmaz.
Bir de bir şey eklemek istiyorum. Ben bu kitabı okuduğum zaman bu olay yoktu ama şimdilerde Malachi ve Zade karşılaşması yapılmakta. Komik.. karakter karşılaştırması yapmak istemiyorum ve her ne kadar Malachi’yi sevsem de kimse asla bir Zade Meadows olamaz ve onunla boy ölçüşemez.