The Web Silence Duet #1

Little Stranger

Leigh Rivers
5/10
20 Kişi
55
Okunma
7
Beğeni
2.506
Görüntülenme
She betrayed him, and now he wants revenge against the foster sister who became his forbidden obsession the second he laid eyes on her. After she sends him to prison for years, he’s free and ready to haunt her. Everything about Olivia belongs to Malachi Vize. Her mind Her body Her soul Her fear Her pain On Halloween night, he can no longer lurk in the shadows. All he has left to own is her heart, even if he needs to take it.
265 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 29 Ekim 2023
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

265 syf.
6/10 puan verdi
Tik tok da sesli okumalarını o kdar duygum ki merak edip okudum. Başının daha kısa olmasını ve hapisten sonraki olayların daha uzun olmasını dilerdim. Hikaye çok kısaydı bence biraz daha uzamalıydı ayrıca okuduğum en dark kitaplardan biriydi. Zade ile kıyaslamış herkes ki bunu diyeceğimi asla düşünmezdim zade yanında oldukça merhametli kalıyor. İkinci kitap belki daja detaylıdır katakter psikolojileri bakımından. Fmc ise ayrı bir olay o da okuduğum en grey kadın karakterdi. Bence dark romance çok okumadıysanız yaklaşmayın derim. Belki şu daha iyi Adeline ın peşinde kitabını yarım bıraktıysanız hatta ikincisini bile vahşetle okuduysanız bu kitabı sakın okumayın çünkü çok daha fena.
Little Stranger
Little StrangerLeigh Rivers · Nielsen · 202355 okunma
265 syf.
·
Puan vermedi
This was the most unhinged book I've ever read. Look, I'm a dark romance girl but this book showed me that even I have my limits. I hate Olivia so much I can't explain it. At first
Little Stranger
Little StrangerLeigh Rivers · Nielsen · 202355 okunma
ben değilsin benim gibisin
265 syf.
7/10 puan verdi
Kitabın
Haunting Adeline
Haunting Adeline
bu kadar benzeyip aynı zamanda aralarında dağlar kadar kalite farkı olması garip. Karanlık romantizme ilgiliniz yoksa bu kitaba göz ucuyla bile bakmayın şayet size çok ağır basacaktır. İçinde her türlü sapkınlık barındıran bu kitap her okuyucu için uygun değil ama benim gibi sapkın şeyleri okumayı sevenler, kaçırmamanızı öneririm. Sadece bu yüzden çünkü ortada elle tutulur bir kurgu yok. Vize ailesi günün birinde küçük Olivia ve küçük Malachi’yi evlat edinirler. Olivia ne kadar tatlı ve sakin bir kız olsada Malachi hiçte öyle değildir zira kendisinde her türlü sapkınlık mevcuttur bunun en büyük örneği üvey kardeşi Olivia’ya takıntısıdır. Onu ilk gördüğü andan beri Olivia’ya takıntılı olan Malachi en büyük aşkının peşini hiç bırakmaz. Bir de bir şey eklemek istiyorum. Ben bu kitabı okuduğum zaman bu olay yoktu ama şimdilerde Malachi ve Zade karşılaşması yapılmakta. Komik.. karakter karşılaştırması yapmak istemiyorum ve her ne kadar Malachi’yi sevsem de kimse asla bir Zade Meadows olamaz ve onunla boy ölçüşemez.
Little Stranger
Little StrangerLeigh Rivers · Nielsen · 202355 okunma
265 syf.
4/10 puan verdi
Kitaba başlamadan önce ne okuyacağımı biliyordum bütün uyarıları okuyarak başladım.Aslında seveceğimi düşünüyordum ama sevemedim. Sorun kitaptaki olayların çok hızlı gelişmesiydi. Özellikle Olivia beni delirtti. Malachi zaten hasta, psikopat arzuları olan bir adam ve Olivia’ya saplantılı. Olivia da kesinlikle hastalıklı bir karaktere sahip. Beni rahatsız eden birbirlerine duydukları arzu değildi. Çünkü zaten bunu bilerek başladım. Olivia gerçekteen dümdüz aptal bir karakterdi. Yaptıklarının düşündüklerinin hiçbir mantığı yoktu. Yani delirdim okurken delirdimm. Spoiler vermek istemediğim için çok açık yorum yapamıyorum ama okuyanlar beni anlayacak. Yazar olayı güzel işleyebilecekken bence çok saçmalamış. Kısa bir kitap olduğundan karakterlere bağlanamadım da.
Little Stranger
Little StrangerLeigh Rivers · Nielsen · 202355 okunma
265 syf.
4/10 puan verdi
·
1 saatte okudu
Aslında kurgusu olabilirmiş ama hiç duygu hissetmedim. Tam da dark romence'lerden beklendiği gibi erkek karakteri olabildiğince karanlık da yazsa hiç derinlik yoktu. Kadın karakter de bilemiyorum... Düşündüğü tek şey fantezileri olduğu için ortada ne aşk vardı ne de karakteri. Malachi'nin en azından kendi fikirleri vardı. Yine de kurgusu çok eksikti. Novella gibi bir şey okudum desem malzeme bunun için fazlaydı... Daha da düşünülüp daha derinlik ve duyguyla yazılabilirmiş. Yazık olmuş.
Little Stranger
Little StrangerLeigh Rivers · Nielsen · 202355 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.