Hello
Yeni yıla giriş yapmaya hazır mıyız? Ben pek hazır değilim ama 2024'de de daha fazla kalmak istemiyorum.
Geride bırakacağımız yıla Susan Mallery ile bence güzel bir veda ediyorum.
Tatlı Kaçamak Keyes kardeşlerden Nicole'in hikayesini anlatıyor ve hikayesini okumalara resmen doyamadım !
Güldüm, yetmedi kahkaha attım, aşırı çok eğlendim, kızdım hatta daha çok sinirlendim ama kitabın her sayfasına bayıldım..
Susan Mallery biliyor bu işi. Araya sıkıştırmak isterim ki hatunun bir sürü kitabı var ama bizde ki en güncel kitabı seneler evvel çıkmış. (okuyucu burada Pegasus Yayınları yayınlarına sesleniyor)
Sorumluluk abidemiz Nicole ile lise futbol takımının arsız koçu Hawk arasında ki muazzam kaçan ve kovalayan hikayesini okuyoruz.
Hatunun hazır cevaplılığı bizi ilk kitapta kendisine hayran bırakmıştı zaten amenna ama burada resmen lafları gerekli adrese yolluyor (alkış emojisi)
Hawk'da zaten hatunun en çok bu özelliğinden etkileniyor. Yalnız bişi diycem adamın ciddi derecede sorunlu bir egosu vardı. Hatta ego kendisinden on adım ilerde ilerliyordu. Haa haklı mı? sezar'ın hakkı sezar'a adam ziyadesiyle haklı ve iyiydi.
Üçüncü kitap sorunlu kardeş Jesse'nin hikayesi. Birinci ve ikinci kitapta kendisine gıcık olmuştum ve hikayesini hiç ama hiç merak etmemiştim ama goodreads da en beğenilen kitap o olmuş ve olaya Matt'de dahil olunca merak etmeden duramadım.
Elimizdekilerin kıymetini bileceğiz ve çıkan tüm Susan Mallery kitaplarını alıp okuyacağız
Sizlerde mutlaka alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle